Neyi sayıyoruzBeyler bugün evden mi sayıyoruz 10dan geriye ?
Neyi sayıyoruzBeyler bugün evden mi sayıyoruz 10dan geriye ?
Bu kadar yalnız olmak zorunda mıyız panpa yaKesinlikleelimde de tablet forum mod on durumunda olucam

Neyi sayıyoruz
 ya olm seni görünce modum düşüyo hastaneye yatcakmışsın şimdi olacaklar neler ?
 ya olm seni görünce modum düşüyo hastaneye yatcakmışsın şimdi olacaklar neler ?Yalniz gecirmedigimiz yilbasida olur illaki. Yani umarimBu kadar yalnız olmak zorunda mıyız panpa ya

Bayılıyorum bu tepkilerine. Ciddiyim bak sendeki rahatlık ve pozitif yaklaşımdan lazım bize deYalniz gecirmedigimiz yilbasida olur illaki. Yani umarim

Ameliyat olacam uzun işte, neyi sayıyoruzya olm seni görünce modum düşüyo hastaneye yatcakmışsın şimdi olacaklar neler ?
Gözüme çok çekici geldi ya. Zevksix miyim yoksa bu arabanın totosu gerçekten güzel mi ? Makyajlı kasa için geçerli tüm bunlar tabibos galiba ama olsundu
Yeni yılın gelişini kankaAmeliyat olacam uzun işte, neyi sayıyoruz
Hahahahhaha rahatlik iyidir ya daha guzel geciyor gunlerBayılıyorum bu tepkilerine. Ciddiyim bak sendeki rahatlık ve pozitif yaklaşımdan lazım bize de

bilmiyorum ama bana da güzel geliyor. Hele fiat egeayla baya topladı.Gözüme çok çekici geldi ya. Zevksix miyim yoksa bu arabanın totosu gerçekten güzel mi ? Makyajlı kasa için geçerli tüm bunlar tabi
Lannnnn sen antalyalı mısın olm niye daha yeni gördüm salak mıyım ben. Oha herkesin memleketi yazıyomuşBoyum yine 183 niye uzamamışım 1 yılda hiç