Neyi sayıyoruzBeyler bugün evden mi sayıyoruz 10dan geriye ?
Neyi sayıyoruzBeyler bugün evden mi sayıyoruz 10dan geriye ?
Bu kadar yalnız olmak zorunda mıyız panpa yaKesinlikleelimde de tablet forum mod on durumunda olucam
![]()
Neyi sayıyoruz
Yalniz gecirmedigimiz yilbasida olur illaki. Yani umarimBu kadar yalnız olmak zorunda mıyız panpa ya![]()
Bayılıyorum bu tepkilerine. Ciddiyim bak sendeki rahatlık ve pozitif yaklaşımdan lazım bize deYalniz gecirmedigimiz yilbasida olur illaki. Yani umarim![]()
Ameliyat olacam uzun işte, neyi sayıyoruzya olm seni görünce modum düşüyo hastaneye yatcakmışsın şimdi olacaklar neler ?
Gözüme çok çekici geldi ya. Zevksix miyim yoksa bu arabanın totosu gerçekten güzel mi ? Makyajlı kasa için geçerli tüm bunlar tabibos galiba ama olsundu![]()
Yeni yılın gelişini kankaAmeliyat olacam uzun işte, neyi sayıyoruz
Hahahahhaha rahatlik iyidir ya daha guzel geciyor gunlerBayılıyorum bu tepkilerine. Ciddiyim bak sendeki rahatlık ve pozitif yaklaşımdan lazım bize de![]()
bilmiyorum ama bana da güzel geliyor. Hele fiat egeayla baya topladı.Gözüme çok çekici geldi ya. Zevksix miyim yoksa bu arabanın totosu gerçekten güzel mi ? Makyajlı kasa için geçerli tüm bunlar tabi
Lannnnn sen antalyalı mısın olm niye daha yeni gördüm salak mıyım ben. Oha herkesin memleketi yazıyomuşBoyum yine 183 niye uzamamışım 1 yılda hiç![]()