Köprü ve Otobanların testi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
valla bu kadar akıllı olduğunu düşündüğüm insanlardan bu kadar yapmacık düşünceler duymak üzüyor,
biraz mantıklı bakmak lazım olaya, ülkede binlerce polis, asker, öğretmen var belli biz hizmet veriliyor bunların giderleri mecbur vergiler ile karşılanıyor çünkü başka gelir yok

Suriyede ki savaşa neden hiç Suriye'li gitmiyor her şeyi Türk askeri yapıyor?

valla bu kadar akıllı olduğunu düşündüğüm insanlardan bu kadar yapmacık düşünceler duymak üzüyor,
biraz mantıklı bakmak lazım olaya, ülkede binlerce polis, asker, öğretmen var belli biz hizmet veriliyor bunların giderleri mecbur vergiler ile karşılanıyor çünkü başka gelir yok
Bunların giderleri üretim yapılarak,özelleştirmelerden kaçınarak,devletin her kurumunda kemer sıkma politikaları uygulanarakta karşılanabilir sinan'cım.Ayrıca biz vergi vermeyelim vs demiyoruz zaten.İNSANCIL düzeyde verelim :) Bizde sürekli vurgulamasakda vatanımızı,milletimizi seviyoruz.

E yapmacık düşünceler diyosunda bunları bize karşı söyleyen 2 kişi vardı zaten önceki sayfalarda?

Bunların giderleri üretim yapılarak,özelleştirmelerden kaçınarak,devletin her kurumunda kemer sıkma politikaları uygulanarakta karşılanabilir sinan'cım.Ayrıca biz vergi vermeyelim vs demiyoruz zaten.İNSANCIL düzeyde verelim :) Bizde sürekli vurgulamasakda vatanımızı,milletimizi seviyoruz.
haklısın, peki nerelerden sıkarak karşılanacak abi

Mercedes S600 Guard özel zırhlı koruma aracı, yapmayın allah aşkına savunmuyorum ama Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı, Fiat Palio ile mi dolaşacak + bu onun kendi malı değildi devletin malı yarın bir gün başa kim gelirse oda bu araca binecek
Palio ile gezsin diyen kim
Hadi tamam cb binsin o araçlara
Bakanlık araçları?
Belediye başkanlarının araçları?

Son düzenleme:
Tam tahmin ettiği gibi..Konusu vardı meşhur bir forumda ve konu silinmiş:) ama fotoğrafı buldum sizler için :) Bu arada yukarıda yanlış söylemişim kusuruma bakmayınız.Maybach BRABUS V12 Bi-Turbo imiş:)
2e8f83a8a12d700e3d6f2185655cf0ac.jpg

Benim bildiğim cumhurbaşkanı'nın 1 tane s serisi mercedes'i yok. Bir kaç tane var, sarayının önünde bekletiyor. Adam fareler geziyor deyip koskoca Çankaya Köşkü'nü beğenmedi yahu. Fare böcek varsa ilaçlatırsın olur biter, böyle bahane mi olur saray yaptırmak için :)

Tam tahmin ettiği gibi..Konusu vardı meşhur bir forumda ve konu silinmiş:) ama fotoğrafı buldum sizler için :) Bu arada yukarıda yanlış söylemişim kusuruma bakmayınız.Maybach BRABUS V12 Bi-Turbo imiş:)
Ekli dosyayı görüntüle 2979
cumhurbaşkanı plakası kırmızı olur, yahu s65 olsa ne burada ki çoğu kişi ilerde az bi zengin olsun gidip alacağı ilk araba s serisidir ki Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanı binince mi sorun oluyor tekrar söylüyorum bu araçlar kendi malı bile değil niye bu kadar tepki yaptınız anlamıyorum :) daha da uzatmıcam biliyorum çünkü ne desem anlamak istediğinizi anlayacaksınız kalpler kırılmasın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...