önceki sayfalarda da yazdı ya abi arkadaşlar suriyede savaş var para lazımO Halde eşşek yükü ile vergi neden veriyoruz?
Her yıl bir daire parası vergi verdiğim yetmiyor birde Köprü'den geçerken para sayacaksam benden vergi neden alınıyor?önceki sayfalarda da yazdı ya abi arkadaşlar suriyede savaş var para lazım
kim diyor bunuSuriyede ki savaşa neden hiç Suriye'li gitmiyor her şeyi Türk askeri yapıyor?
Bunların giderleri üretim yapılarak,özelleştirmelerden kaçınarak,devletin her kurumunda kemer sıkma politikaları uygulanarakta karşılanabilir sinan'cım.Ayrıca biz vergi vermeyelim vs demiyoruz zaten.İNSANCIL düzeyde verelimvalla bu kadar akıllı olduğunu düşündüğüm insanlardan bu kadar yapmacık düşünceler duymak üzüyor,
biraz mantıklı bakmak lazım olaya, ülkede binlerce polis, asker, öğretmen var belli biz hizmet veriliyor bunların giderleri mecbur vergiler ile karşılanıyor çünkü başka gelir yok
haklısın, peki nerelerden sıkarak karşılanacak abiBunların giderleri üretim yapılarak,özelleştirmelerden kaçınarak,devletin her kurumunda kemer sıkma politikaları uygulanarakta karşılanabilir sinan'cım.Ayrıca biz vergi vermeyelim vs demiyoruz zaten.İNSANCIL düzeyde verelimBizde sürekli vurgulamasakda vatanımızı,milletimizi seviyoruz.
1 Sayfa yazarım buraya ama Otomobil forumundayız otomobille ilgisi olsunhaklısın, peki nerelerden sıkarak karşılanacak abi
ahah haklısın çok dağıtmaya gerek yok ta, kim aldı ki brabus s65 AMG cidden bilmiyorum1 Sayfa yazarım buraya ama Otomobil forumundayız otomobille ilgisi olsunBrabus S65 AMG Almayarak başlayabilirler..
Mercedes S600 Guard özel zırhlı koruma aracı, yapmayın allah aşkına savunmuyorum ama Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı, Fiat Palio ile mi dolaşacak + bu onun kendi malı değildi devletin malı yarın bir gün başa kim gelirse oda bu araca binecekCumhurbaşkanımız ne ile geziyor sorması ayıp?
Palio ile gezsin diyen kimMercedes S600 Guard özel zırhlı koruma aracı, yapmayın allah aşkına savunmuyorum ama Türkiye Cumhuriyetinin Cumhurbaşkanı, Fiat Palio ile mi dolaşacak + bu onun kendi malı değildi devletin malı yarın bir gün başa kim gelirse oda bu araca binecek
bakanlık araçları hakkında haklısınız, o konuda katılıyorumPalio ile gezsin diyen kim
Hadi tamam cb binsin o araçlara
Bakanlık araçları?
cumhurbaşkanı plakası kırmızı olur, yahu s65 olsa ne burada ki çoğu kişi ilerde az bi zengin olsun gidip alacağı ilk araba s serisidir ki Türkiye Cumhuriyetinin cumhurbaşkanı binince mi sorun oluyor tekrar söylüyorum bu araçlar kendi malı bile değil niye bu kadar tepki yaptınız anlamıyorumTam tahmin ettiği gibi..Konusu vardı meşhur bir forumda ve konu silinmişama fotoğrafı buldum sizler için
Bu arada yukarıda yanlış söylemişim kusuruma bakmayınız.Maybach BRABUS V12 Bi-Turbo imiş
Ekli dosyayı görüntüle 2979