Ucuzundan hürküş alalım sırayla uçuralımFlight simulator'de evet, fakat gercekte hic uçurmadım

Ucuzundan hürküş alalım sırayla uçuralımFlight simulator'de evet, fakat gercekte hic uçurmadım
Yanlış hatırlamıyor isem Sancak 80000€'ya veriyordu.Pilot olunur aslında da çok pahalı yav yıllık 60.000 € mu ne
Hatırlatırım abi ve 80 olabilir ikilemde kaldım 60 yazdım zatenYanlış hatırlamıyor isem Sancak 80000€'ya veriyordu.
Fakat pilotluk icin farklı yöntemler de var. Aksam 10'dan sonra bi başlık altında hatırlat bana anlatırım detaylı
Zor ve büyük sorumluluk gerektirdiğini okumuştum daha önce..Mesleğinden memnunmusun peki yoksa sektör değişikliğimi yapacaksın.Yok abi hanımın tayini Sakarya'ya çıkınca bırakmak zorunda kaldım. Ağustos gibi bıraktım işimi.
Zevkli olduğu kadar yoğun ve stresli bi iş.
İşimdeki sorumluluk, kaptan pilotun işinden daha zor diyebilirim çok rahatlıkla.
Her ne kadar yoğun ve stresli bir iş olsa da sapına kadar havacıyım abi bırakmamZor ve büyük sorumluluk gerektirdiğini okumuştum daha önce..Mesleğinden memnunmusun peki yoksa sektör değişikliğimi yapacaksın.
Attığım linki okumadın sanırsam. O linkte var gerekli bilgi@maximaorhan Abi dispatcher nasıl olunur başlıkta anlatsana?Baya ilgimi çekti.
Okudum da bi de senden okuyalımAttığım linki okumadın sanırsam. O linkte var gerekli bilgi![]()
Kursa girmek için hangi şartlar lazım?Bu kurslardan nerde bulabiliriz?Çok anlatacak bi olayı yok
dispatcher kursuna para veriyorsun seni egitiyorlar mezun olunca da eline dispatcher belgesini tutusturup salıyolar piyasaya![]()
Simdi dışarıdayım musait değilimKursa girmek için hangi şartlar lazım?Bu kurslardan nerde bulabiliriz?
Tamamdır OrhanbabuşSimdi dışarıdayım musait değilim
Aksam 10dan sorna hatirlat![]()
http://www.turkishairlines.com/tr-t...-ii-pilot-aday-adaylarinda-aranan-sartlar-795Pilot olunur aslında da çok pahalı yav yıllık 60.000 € mu ne
Piyango bana çıkarsa uçakla birlikte beni de uçurur musunFlight simulator'de evet, fakat gercekte hic uçurmadım
HayırPiyango bana çıkarsa uçakla birlikte beni de uçurur musun![]()
Dediğim diğer fırsat da buydu. Pilotluk ücretini 10 sene boyunca maaşından kesiyorlar. Kendine güveniyorsan yapılırhttp://www.turkishairlines.com/tr-t...-ii-pilot-aday-adaylarinda-aranan-sartlar-795
Thy'nin kursu var ama 10 sene ayrılamıyormuşsun galiba