Köprü ve Otobanların testi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pilot olunur aslında da çok pahalı yav yıllık 60.000 € mu ne
 
Yok abi hanımın tayini Sakarya'ya çıkınca bırakmak zorunda kaldım. Ağustos gibi bıraktım işimi.
Zevkli olduğu kadar yoğun ve stresli bi iş.
İşimdeki sorumluluk, kaptan pilotun işinden daha zor diyebilirim çok rahatlıkla.
Zor ve büyük sorumluluk gerektirdiğini okumuştum daha önce..Mesleğinden memnunmusun peki yoksa sektör değişikliğimi yapacaksın.
 
  • Beğeni
Tepkiler: maximaorhan
Çok anlatacak bi olayı yok
dispatcher kursuna para veriyorsun seni egitiyorlar mezun olunca da eline dispatcher belgesini tutusturup salıyolar piyasaya :D
 
  • Beğeni
Tepkiler: alfhonso
Dispatcher için biraz araştırma yaptım, sanırım kpds gibi bir sınavdan 50 almak gerekiyor, 21 yaşından gün almak gerekiyormuş kurs için. Ama hangi bölümü okuyacağım hakkında hiçbir bilgi bulamadım. Bir tek ygs-6 ile 2 yıllık bir bölüm var sivil hava ulaştırmamıydı bakarım birazdan tekrar, onu okumak gerekiyormuş fakat onunla da olmak çok düşük bir ihtimalmiş yine kurs görmek gerekiyormuş galiba. Pilotluk için de 10 yıl maaştan kesme olayını bilmiyordum ama önce okuyup işe başladıktan sonra ödeme gibi bir mevzu olduğunu biliyordum. Pilot olmak için ayrıca 4 yıllık okul bitirmek gerekiyor ama kursu görmek için buna gerek yok, yani universite okurken aynı zamanada kursu görürseniz yıl kaybetmemiş olursunuz diyebilirim. Sağlık muayenesinden sağlam geçmeniz gerekiyor ikisinde de fakat seviyeleri nedir bilmiyorum.
Hangi bölümü okumak gerek abi Dispatcher için? Ben yeteri kadar yazdım da diyebilirsin abi, soruyoruz da hiç demiyoruz musait misin değil misin ? :D
@maximaorhan
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...