Yaşanacak otomobiller duygulandım valla
Yaşanacak otomobiller duygulandım valla
Uzak pampa varsa bu taraflarda ben sana şoförlük yaparım@bedirhan. Gel Ark Oto bizim mekan tanırlar bizi![]()
Önü cok leylek dostum arkayada 2 kisi binince ön havaya kalkiyor iyiceyükseklik güzel gözüüktü gözüme
yine de sen bilirsin![]()
Darıca'dan rahat 30 km vardır vallaUzak pampa varsa bu taraflarda ben sana şoförlük yaparım![]()
Buranın halk otobüsleri de şerefsiz 5 km yolu 40 dakikada gidiyorlar oraya bi 2 saat sürer heralde. İstanbul'un gözünü seveyim Allah'tan İBB'nin otobüsleri de geçiyor burdanDarıca'dan rahat 30 km vardır valla![]()
1 2 gün içinde youtube a incelemesini koyacagım. Benim için alınacak en iyi pickup. Tek handikapı 1. Köprü kullanamiyor oluşu. Ailecek bu haftasonu kullandık hepimiz ayrı zevk aldık. Aileye rahatlıkla gider.Para sıkıntı değil de Aile aracı olarak kullanıcam ben de, izlenimlerini öğrenebilir miyim? Teşekkür ederim şimdiden
Gençler açıklığa kavuşturalım, benim boy ancak oturunca o kadar oluyor. Ayakta 1.79@berkertekin abi de 1.90 üstü diye biliyorum![]()
Nereye oturuyon yav 1.90 oluyo boyGençler açıklığa kavuşturalım, benim boy ancak oturunca o kadar oluyor. Ayakta 1.79![]()
Aşure kazanınaNereye oturuyon yav 1.90 oluyo boy![]()
Araba neydi panpa?Sorma hacı adama göre muamele ki ciddi olarak arabayı almaya gitmiştik. DDavranışlarından dolayı vazgeçmesede arkadaş uzadı biraz satın alma süreci.
Fakir muamelesi gördük anlayacağın pampa halbuki bastırcaktık parayı![]()
![]()
Manisada yaşıyorum gerek kalmaz1 2 gün içinde youtube a incelemesini koyacagım. Benim için alınacak en iyi pickup. Tek handikapı 1. Köprü kullanamiyor oluşu. Ailecek bu haftasonu kullandık hepimiz ayrı zevk aldık. Aileye rahatlıkla gider.
Almayı düşündüğümüz 2.0 Bitdi oraya gittiğimiz X6 40DAraba neydi panpa?
Hocam Navara'da bakın derim ben.Manisada yaşıyorum gerek kalmazYoutube incelemesini koyduğunda burda da paylaş bizde izleyelim
![]()
X6 yı görünce yamulmuştur temsilci spor gaztesiAlmayı düşündüğümüz 2.0 Bitdi oraya gittiğimiz X6 40D
X6 kimindi?Almayı düşündüğümüz 2.0 Bitdi oraya gittiğimiz X6 40D
Almayı düşünen arkadaşımın, dükkanları için alınacaktı Amarok.X6 kimindi?
Test sürüşlerine gideceğim bakalım hepsininHocam Navara'da bakın derim ben.
Hella sis farı alabilirsiniz.Ufak ralli detaylari istiyorum ama daha bise bulamafim2 ön far alacağım farlar berbat durumda önede 3.5 cm spor yay dusunuyorum nasil olur?
Genelde oluyor bir yamulma.X6 yı görünce yamulmuştur temsilci spor gaztesi![]()