Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ezbere 400lt hacmi, 4316mm uzunluğu olduğunu, 4. vites dişli oranının 1 olduğunu filan biliyorum. Hakkında böyle saçma bilgilerin kafamda yer ettiğini fark ediyorum. Sonra da bu heriflerin arabaları düşürdükleri halleri görünce içim cızlıyor.

yav sorma ben 5 6 yaşındayken bi 90 doğan l'miz vardı ben hastasıydım onun klimalı falan, kuşadasına tatile gittik geldik sırf annem klimasından hasta oldu diye gidip satmıştı babam :D

ezbere 400lt hacmi, 4316mm uzunluğu olduğunu, 4. vites dişli oranının 1 olduğunu filan biliyorum. Hakkında böyle saçma bilgilerin kafamda yer ettiğini fark ediyorum. Sonra da bu heriflerin arabaları düşürdükleri halleri görünce içim cızlıyor.

bu arada murat124 hastasıyım ilk araba kullanmayı onda öğrendim onu tofaştan ayırıyorum o hacı 124 o :p

yav sorma ben 5 6 yaşındayken bi 90 doğan l'miz vardı ben hastasıydım onun klimalı falan, kuşadasına tatile gittik geldik sırf annem klimasından hasta oldu diye gidip satmıştı babam :D
Stock klimalı bir doğan hep isterdim ama erişilebilir araçlar değiller artık. Kazayla 1-2 tane pırıl pırıl olanı varsa da müzelik diye 30bine satarlar.

Stock klimalı bir doğan hep isterdim ama erişilebilir araçlar değiller artık. Kazayla 1-2 tane pırıl pırıl olanı varsa da müzelik diye 30bine satarlar.

valla bizim tofaşları düşündüğümde en fazla 10 yaşında arabalardı o zamanlar :D şimdi düşününce leş arabalara binmişiz gibi geliyo da zamanın efsaneleri :D 76 124ümüz vardı hiç unutmuyorum, arkadan bi araba takılmış benzinliğe girdiğimizde adam yanımıza geldi polismiş 10 kmdir peşinizdeyim abi bu arabayı bana sat diyo aasdfsdf satmadık tabi :p sonra noldu o araba bilmiyorum bi şekil sattı babam. Bizimki esnaf emeklisi, çalıştığı dönemde araba karşılığı falan çok iş yaptı çoğunluğuda şahin doğan 124 131, renault 12 12sw kartal toros :D

Lan tek seven ben miyim koca forumda ya da benim bindiğim mi çok güzel anlamadım ?

müdür illa ki çıkar, bizim kapıcıda var 15senedir aynı arabaya biniyor adam imreniyorum o arabaya, babam önden çekişli araba sevmiyor r12leri bile iş karşılığı vs alır direk satardı elimizde çok tutmadık hiç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...