Eski Tofaş'çıyım. İzlerken ciğerim soldu. :'(
valla tofaşçı değilimde ömrümün büyük bölümü tofaş üstünde geçti

Eski Tofaş'çıyım. İzlerken ciğerim soldu. :'(
ezbere 400lt hacmi, 4316mm uzunluğu olduğunu, 4. vites dişli oranının 1 olduğunu filan biliyorum. Hakkında böyle saçma bilgilerin kafamda yer ettiğini fark ediyorum. Sonra da bu heriflerin arabaları düşürdükleri halleri görünce içim cızlıyor.valla tofaşçı değilimde ömrümün büyük bölümü tofaş üstünde geçti![]()
![]()
Ben de tofaşçı değilim ama 2 adet subwooferum mevcut arabamda 1400 watt pioneervalla tofaşçı değilimde ömrümün büyük bölümü tofaş üstünde geçti![]()
![]()
ezbere 400lt hacmi, 4316mm uzunluğu olduğunu, 4. vites dişli oranının 1 olduğunu filan biliyorum. Hakkında böyle saçma bilgilerin kafamda yer ettiğini fark ediyorum. Sonra da bu heriflerin arabaları düşürdükleri halleri görünce içim cızlıyor.
ezbere 400lt hacmi, 4316mm uzunluğu olduğunu, 4. vites dişli oranının 1 olduğunu filan biliyorum. Hakkında böyle saçma bilgilerin kafamda yer ettiğini fark ediyorum. Sonra da bu heriflerin arabaları düşürdükleri halleri görünce içim cızlıyor.
Adam konfordan havalara uçuyor <3Vay yakıyosun ortalıgı çakal kardeşimahahahaha
Beni biliyon ben o arabanın rakibi görülen(ne hikmetse)9'cuyum.En güzelide yerden 5 metre yüksek arabayla egzozcu pısıklıları tokatlıyosun.Forumda bastırılmış tofaşk duyguları varmış ortaya çıktı![]()
Stock klimalı bir doğan hep isterdim ama erişilebilir araçlar değiller artık. Kazayla 1-2 tane pırıl pırıl olanı varsa da müzelik diye 30bine satarlar.yav sorma ben 5 6 yaşındayken bi 90 doğan l'miz vardı ben hastasıydım onun klimalı falan, kuşadasına tatile gittik geldik sırf annem klimasından hasta oldu diye gidip satmıştı babam![]()
Beni biliyon ben o arabanın rakibi görülen(ne hikmetse)9'cuyum.En güzelide yerden 5 metre yüksek arabayla egzozcu pısıklıları tokatlıyosun.
Renault 9 varken...Yapma sevdiğim bir abimsin.Stock klimalı bir doğan hep isterdim ama erişilebilir araçlar değiller artık. Kazayla 1-2 tane pırıl pırıl olanı varsa da müzelik diye 30bine satarlar.
Sen onun öyle olduğuna bakma yol tutar her türlü.işte bende yerden o kadar yüksek olmasını sevmiyorum senin 9ların1.7 flash ayrı tabi
![]()
barış kanka sana da mı for verdikVay yakıyosun ortalıgı çakal kardeşimahahahaha
Stock klimalı bir doğan hep isterdim ama erişilebilir araçlar değiller artık. Kazayla 1-2 tane pırıl pırıl olanı varsa da müzelik diye 30bine satarlar.
Sen onun öyle olduğuna bakma yol tutar her türlü.
Kaç tane Renault 9 kullandıysam canımdan bezdirdi. Tek beğendiğim tarafı vites geçişleriydi. Ama R11 Flash dersen orada dururum.Renault 9 varken...Yapma sevdiğim bir abimsin.
Lan tek seven ben miyim koca forumda ya da benim bindiğim mi çok güzel anlamadım ?