Öf ne bastim ama..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İphone için herhangi bir cihazı obd ye bağlamadan sadece gps ve internet bağlantısıyla 0-60-100-200 değerlerini gösteren bir program var mı? Ücretli ya da ücretsiz fark etmez.

abi i10 nun 120 den sonra hissiyatı nasıl bugün annemle baktıkta hoşuna gitti belki bir çılgınlık olur

süperdi abi betimlemen, peki direksiyonda bir titreme araçta bi zangırdama gibi sorunları oluyormu

1 litre motoru olan bir Gti kullandığını düşün. Bu araba sert süspansiyonlu, büyük lastikli, hayvan gibi yol tutar. Arabanın lastkleri dışa bombeli çamurluklardan sarkıyormuşcasına durur. Hiç direksiyon titremesi olmaz. Ben bu tayyare ile 4 saate Erdemitten kartala geldim.

1 litre motoru olan bir Gti kullandığını düşün. Bu araba sert süspansiyonlu, büyük lastikli, hayvan gibi yol tutar. Arabanın lastkleri dışa bombeli çamurluklardan sarkıyormuşcasına durur. Hiç direksiyon titremesi olmaz. Ben bu tayyare ile 4 saate Erdemitten kartala geldim.
Diyosun ki muz yiyim ama çilek tadı gelsin :D

Saate 140 km hızla giderken, İstanbul Ankara otobanını sadece 114 tl ye kat edebilirisin. Hem 140 km sürat yapacak hemde 114 liralık gaz yakacak.
Olmadı standart hızda gidersen aynı mesafeyi, 83 liraya 110 km hızla kat edebilirsiniz .
Daha mantıklı bi yol var :D Bin pamukkaleye 50liraya götürsün <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...