Asdjskahskaka benim daha snapchat'im yok

Asdjskahskaka benim daha snapchat'im yok
Ulan hic huyum değildir geçmiş sayfaları okumak şansa rastgele bi sayfayı açtım bunu gördüm.
O civciv şu an sana hayal dünyasında neler yapıyor tahmin edebilir misin bunu![]()
inan hiçbir fikrim yok gelsin bi façasını alıcam onunneden civciv ben anlamadım başka bi esprisi mi var![]()
Acıkmış yumurta istiyor orhanbabuş ama yapmaya üşeniyorneden civciv ben anlamadım başka bi esprisi mi var![]()
Biraz geç bir cevap ama en son bu sayfada kalmışım ben manisadanımManisalı var mı aranızda![]()
Biz de avm nin otoparkına bıraktık bulamadık yarım saat aradık aradık durduk![]()
Biz arabanın içindeki toz tanesinin ne zaman nerde geldiğini biliyoz emmi bir aydır araba arıyo...
Biz de avm nin otoparkına bıraktık bulamadık yarım saat aradık aradık durdukHarflendirmeyi değişik yapmışlar onu anlayana kadar yarım saat geçti
![]()
Biraz geç bir cevap ama en son bu sayfada kalmışım ben manisadanım![]()
Alaşehir bize uzakavm otoparkı neyse istanbul ankarada avmler insanın başını döndürüyor kim olduğunu unutuyorsun, da buluyosun sonuçta bu emmi bir aydır arıyomuş![]()
bi arada Alaşehire çok gittim geldim![]()
Alaşehir bize uzakben merkezdeyim
![]()
![]()
Uzakta gri bi cisim vardı acaba bizim miydi oBabam daha avm otoparkına zorunlu olmadıkça bırakmaz
![]()
Daha 6.saatte sınav var onasınav noldu eğriboru sınav)
motor haacmine 2.2 benzin dedi o ben mi yanlış duydum
motor haacmine 2.2 benzin dedi o ben mi yanlış duydum![]()