İş yerim var zatenİlhan abi ya dükkan açıcam ya da dolar alıcam demisti dolar aldı
İyi de yaptı valla![]()

İş yerim var zatenİlhan abi ya dükkan açıcam ya da dolar alıcam demisti dolar aldı
İyi de yaptı valla![]()
Corsa hiç fena durmuyor valla. 40 bine bağlanırsa duşünülmeli.
Valla abi ben de almıştım iste 3.30 seviyesinde bakalim yil icinde neler olacakİş yerim var zatenyatırım yapacam demiştim
![]()
amorti çıktı amortiyi bile vermiyolar kazı kazan oyna dediler hyr dedimnbr cnms ? noldu bizim hediyeler milli piyango çıkmadı mı))
4 Lirayı bir geçerse Otopark üyelerine 3gün3gece parti verecem samsundaValla abi ben de almıştım iste 3.30 seviyesinde bakalim yil icinde neler olacak
Yeni Anayasada ülkenin adı Texas oluyormuşSuikast felan diyolla..Kılıçdara zırhlı araba vermişler
Suikast felan diyolla..Kılıçdara zırhlı araba vermişler
sevgili deyince içim bi gıcıklandı yav sana da oldu mu@Iskender daha önceki hesabında paylaştığın bazı siyasileri ağır eleştiren karikatür ve montajlı fotoğrafları bu hesabında paylaşmamanı ümit ediyorum sevgili Ozan))
Akünün durumuna ve arabanın yaşına göre haftada 2-3 kez veya her gün çalıştırmak gerekir. Ama haftada bir ihmale girerAbi soğuk havalarda arabayı kullanmasak bile mutlaka çalıştırmak mı gerekli ? @berkertekin
Ss aldım ağabey ona göre bak4 Lirayı bir geçerse Otopark üyelerine 3gün3gece parti verecem samsunda![]()
Akünün durumuna ve arabanın yaşına göre haftada 2-3 kez veya her gün çalıştırmak gerekir. Ama haftada bir ihmale girer![]()
sevgili deyince içim bi gıcıklandı yav sana da oldu mu![]()
Ön çizgide ciddi kayıklık var. Farlarla kaputun arasındaki boşluk farklarına dikkat et. Aşağıdaki tampon sarkması tamam da, bu kadar yeni arabada üstteki açıklık hoş değil. Kaza fotoğraflarını istemek gerek. Bir de işaretlenmemiş, öndeki hasar gizleniyor gibi. Yandan gelen darbeyle farlar o kadar oynadıysa sağlam darbe almış derim. Şüpheli bir araç. Mazisinin belgelerle ispatlanması gerekir.http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...nal-55.000km-de-servis-bakiml-381712619/detay beyler bu alınırmı bi bakasanıza.