Ulan Allah korusun ya hahah Ne zaman görsem hunharca gülerim![]()
işçi sağlığı iş güvenliği dersinin ilk konusu olmalı bu video

Ulan Allah korusun ya hahah Ne zaman görsem hunharca gülerim![]()
5 ve 5s ler diger iphone modellerine göre daha saglam
Tüm liderler için geçerliymiş.abi neden suikast olsun ki ? Adamın kimseye zararı yok çünkü herhangi bi vasfı yok
Tüm liderler için geçerliymiş.
Geçenlerde gelen tofaşcı hesabı senin miydi lan doğru söyleet mi tavuk mu @maximaorhan
vallaha benim değildi artık gökten taş düşse benden bilceenizGeçenlerde gelen tofaşcı hesabı senin miydi lan doğru söyle
Tm inandımvallaha benim değildi artık gökten taş düşse benden bilceeniz![]()
reis otopark için android uygulama yapasım var şu webteknonun uygulamasını biliyorsan ona benzer mi yapsam fikirlere açığımTm inandım
Gerek var mı ki uğraştığına değer mi yanireis otopark için android uygulama yapasım var şu webteknonun uygulamasını biliyorsan ona benzer mi yapsam fikirlere açığım![]()
Değer tabi ki millet istediği otomobilin teknik özelliklerinden tut, kronik sorunlarını, kullanıcı deneyimleri vs forumdan ulaşabilecekleri kısa linklerden falan olur e tabiki getirisi de güzel olurGerek var mı ki uğraştığına değer mi yani
Çok iddialısın ozonDeğer tabi ki millet istediği otomobilin teknik özelliklerinden tut, kronik sorunlarını, kullanıcı deneyimleri vs forumdan ulaşabilecekleri kısa linklerden falan olur e tabiki getirisi de güzel olurDiğer otomobil test eden kanalların uygulamaları yok sanırım yada ben takip etmediğim için bilmiyorum ama yapsalar bile bizim gibi kalitelisini b*k yaparlar
![]()