Kim hangi saate mesaj yazmış görsek faydalı olabilir..Milletin günaydın mesajları 5:30 gözüküyoro beni de baya şaşırtıyo abi ya... Epey kafa karıştırıcı..
Kim hangi saate mesaj yazmış görsek faydalı olabilir..Milletin günaydın mesajları 5:30 gözüküyorHava 7-8 de aydınlanıyor
![]()
İyi geceler.çin saatine göre sanırım![]()
Neyse abi epey geç oldu ben yatar, iyi geceler kalanlara gidenlere)
İyi geceler hocam. Yattım mide uyutmadı. Benim yerime de uyuçin saatine göre sanırım![]()
Neyse abi epey geç oldu ben yatar, iyi geceler kalanlara gidenlere)
Takılıyorum ya öyle bu saatte yapacak bir şey yok. Ohal kaos ortamı devam etsin diye uzatılıyor...Napiiim sen napıyon. @MertEren
Ooo efkarlı tofaşçıGünaydın herkese
Sabah sabah tesisatı açık bir kekolas
Araçta 4.5g hizmeti veriyor galiba abi o anten ne yav![]()
Ekli dosyayı görüntüle 3144
Edit: Yazıyı merak edip okuyamanlar için
Her doğan güneş gençliğimin kaybıysa,
Her batan güneşde şafağımın kaybıdır...
Günaydın herkese
Sabah sabah tesisatı açık bir kekolas
Araçta 4.5g hizmeti veriyor galiba abi o anten ne yav![]()
Ekli dosyayı görüntüle 3144
Edit: Yazıyı merak edip okuyamanlar için
Her doğan güneş gençliğimin kaybıysa,
Her batan güneşde şafağımın kaybıdır...
Sizde de böyle oluyor mu?Bence çok cansıkıcı bir durum @Berkinka Reklamların yerini düzenlesen olmaz mı?![]()
Varsa alt boşluklara da koyBuyuk çıkması sorununu duzelttim ama yerler kesin olmamakla birlikte boyle kalabilir. Reklamlarin amacini biliyorsunuz![]()
Düzeldi Berkin sağolasınBuyuk çıkması sorununu duzelttim ama yerler kesin olmamakla birlikte boyle kalabilir. Reklamlarin amacini biliyorsunuz![]()
Buyuk çıkması sorununu duzelttim ama yerler kesin olmamakla birlikte boyle kalabilir. Reklamlarin amacini biliyorsunuz![]()