Makyajlı Symbol olmuş gibi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan tersiyer
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zevk almayı bırak ihtiyaçlarını görmelik bak, 4-5 litre yakıt tüketimi var, eşşek kadar bagajı var, alt takımı sağlam motor desen tdci tdı bunun kakasını yesin öyle güzel motor..
yoksa gidip Safrane veya Laguna elitliği beklersen çok beklersin :D bu paraya bu özellikler şiir gibi
Gözlerime inanamıyorum @motorsinann bi fransız arabayı kötülemedi ve beğendi :D

hqdefault.jpg

Bu araç bazı ülkelerde dacia logan diye satılıyor. Malzeme kalitesine bakarken bunu da düşünün. Bence yerden gereksiz bi yüksekliği var.ayrica bagajı ve kaputu da çok yüksekte. Öndeki duster a benzeyen far panjur tasarımı ve ledler güzel olmuş. Arkada stoplar da iyi ama o park sensorü olmuş mu hiç? Bir de bu otomatik benzin tvden öğrendiğim kadarıyla sanderodaki easy r ile aynıysa dacia zf ten 500 dolar farkla alinabilecek bir sanzuman istemiş zf de bunu yapmış. Tek kavramali robotize şanzıman. Sandero da ise bu fark benzinlide 3000 tl, dizelde 5000 tl. Bu arada robotizeden çok korkmayın alışınca güzel oluyor. Ben 1.2 108 torklu robotize clioyu satip, 0.9 turbolu 140 torklu sandero stepway almayı dusunuyorum.

ahahah :D eski Fransızları çok severim
saxo, 106, 205, Clio ve Renaultun tüm eski modellerini ama yenileri gaz tenekesi, bu fena olmamış beğendim valla :D
Kardeş bu Symbol de Saxo kadar yol tutsun razıyım. Valla merak ediyorum gidip test edebilirim bir ara. Bu seferki el arabasından iyi olsun kabulüm. :)

Bir Opel 1.7 ve motora karşı düşünceli bakışlar... senin 1.7 knk ben seni aldatırmıyım başka 1.7 lere bakar mıyım o_Oo_Oo_O
o bakışı açıklıyorum :

Egryi şurdan kör conta ile kapasak , emme manifoldunun flanşını söksek , hava filtresinide iptal edelimmm , akışmetrenin fişinide çıkaralım .. HÇBŞLMZ

Valla ben o paralara gider farklı bir alternatif olan ve bagajı bir hayli geniş olan Nissan Pulsar'ı alırdım. Araci genel olarak degerlendirirsem tasarım genel olarak biraz toparlanmış, arkadan Polo Sedan'ın kopyası olmuş, direksiyon iyi olmuş ve park sensörlerini boyayacak usta mı yokmuş :confused:?
lafı ağzımdan aldın ya o park sensörleri nedir içi clio ile benzer odun 70bin lira buna verilmez başka bi araba alınır octavia focus bulunur o paraya

70k'ye duster var hemde 4x4.Bende beğendim lakin duster gibi bir f/p nin hakkını sonuna kadar veren bir otomobil varken symbol pek mantıklı gelmiyor ki duster çok daha zevklidir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...