oooo bunu görmüştüm, çok güzel ama ya şuna baksan2.0 atmosferik ESPsi kapanan Sandero verelim. Aynı araçlar nasilsa

oooo bunu görmüştüm, çok güzel ama ya şuna baksan2.0 atmosferik ESPsi kapanan Sandero verelim. Aynı araçlar nasilsa
Gözlerime inanamıyorum @motorsinann bi fransız arabayı kötülemedi ve beğendizevk almayı bırak ihtiyaçlarını görmelik bak, 4-5 litre yakıt tüketimi var, eşşek kadar bagajı var, alt takımı sağlam motor desen tdci tdı bunun kakasını yesin öyle güzel motor..
yoksa gidip Safrane veya Laguna elitliği beklersen çok beklersinbu paraya bu özellikler şiir gibi
ahahahGözlerime inanamıyorum @motorsinann bi fransız arabayı kötülemedi ve beğendi![]()
Alalım sana bi taneahahaheski Fransızları çok severim
saxo, 106, 205, Clio ve Renaultun tüm eski modellerini ama yenileri gaz tenekesi, bu fena olmamış beğendim valla![]()
Kardeş bu Symbol de Saxo kadar yol tutsun razıyım. Valla merak ediyorum gidip test edebilirim bir ara. Bu seferki el arabasından iyi olsun kabulüm.ahahaheski Fransızları çok severim
saxo, 106, 205, Clio ve Renaultun tüm eski modellerini ama yenileri gaz tenekesi, bu fena olmamış beğendim valla![]()
saxo nun sürüş hissini arıyorsan Megane RS filan bakman lazımKardeş bu Symbol de Saxo kadar yol tutsun razıyım. Valla merak ediyorum gidip test edebilirim bir ara. Bu seferki el arabasından iyi olsun kabulüm.![]()
profil fotonda bir opeli tamir ediyorsun sinan ustacım galiba benim 1.7im o :ASahahaheski Fransızları çok severim
Bir Opel 1.7 ve motora karşı düşünceli bakışlar... senin 1.7 knk ben seni aldatırmıyım başka 1.7 lere bakar mıyımprofil fotonda bir opeli tamir ediyorsun sinan ustacım galiba benim 1.7im o :ASFAS
:f
o bakışı açıklıyorum :Bir Opel 1.7 ve motora karşı düşünceli bakışlar... senin 1.7 knk ben seni aldatırmıyım başka 1.7 lere bakar mıyım![]()
sadece o kadar mı?o bakışı açıklıyorum :
Egryi şurdan kör conta ile kapasak , emme manifoldunun flanşını söksek , hava filtresinide iptal edelimmm , akışmetrenin fişinide çıkaralım .. HÇBŞLMZ
lafı ağzımdan aldın ya o park sensörleri nedir içi clio ile benzer odun 70bin lira buna verilmez başka bi araba alınır octavia focus bulunur o parayaValla ben o paralara gider farklı bir alternatif olan ve bagajı bir hayli geniş olan Nissan Pulsar'ı alırdım. Araci genel olarak degerlendirirsem tasarım genel olarak biraz toparlanmış, arkadan Polo Sedan'ın kopyası olmuş, direksiyon iyi olmuş ve park sensörlerini boyayacak usta mı yokmuş?
Yok kardeş ben standart 1.1, 1.5D olanları filan diyorum. Sonuçta eski 20 senelik arabalar.saxo nun sürüş hissini arıyorsan Megane RS filan bakman lazım![]()
o 1.1 veya 1.5d saxo bile sürüş keyfi çok yüksek araçlar, symbol onlar kadar olamaz bileYok kardeş ben standart 1.1, 1.5D olanları filan diyorum. Sonuçta eski 20 senelik arabalar.20 yıl geriyi yakalasa kabulüm.
O yüzden 70.000 de olamaz.o 1.1 veya 1.5d saxo bile sürüş keyfi çok yüksek araçlar, symbol onlar kadar olamaz bile![]()
orta halli paket ve manuel şanzıman ile B segmenti arabadan beklenileni fazla fazla verir fiyatı da makul seviyeye inerO yüzden 70.000 de olamaz.![]()
benim 1.4 de de girişirmisin sinan kardeşBir Opel 1.7 ve motora karşı düşünceli bakışlar... senin 1.7 knk ben seni aldatırmıyım başka 1.7 lere bakar mıyım![]()