HIRSIZLIK!!!!!!

Bu kadar büyük meblağlar telaffuz ediliyorsa tahminimce bu sadece klima kontrol ünitesinin yenisinin takılmasıyla alakalı değil. Motorun içindeki klima ekipmanlarıyla beraber komple sistem değişecek anladığım kadarıyla. Tabii yeni koyulacak ekran ile beraber uyumlu çalışsın diye başka değişecek parçalar da olabilir. Yoksa 7-10 bin euro tutmasının imkanı yok. Böyle bir durumda istenmez kardeşim biliyorum fakat yapılan masrafların kalem kalem faturaları olur toplu halde. Eğer senin için de sakıncası yoksa bu faturayı bir ara bir paylaşsan çok iyi olabilir. Bakalım hangi üniteler değişmiş, bu kadar para ne tutmuş öğrenmiş oluruz böylece. İnşaallah en az sıkıntıyla atlatırsınız kardeşim.
Tamamdır paylaşırım abi. Yarın yada öbür gün zaten gidecem bende servise bakacam.

Ceyhunum geçmiş olsun öncelikle.Ben olsam Anadolu yakasındaki tüm çıkmacıları sordururum hırsızları enselemeye çalışırım.Kolay gelsin.
Çok doğru. Arkadaşımın bir anısı vardı bir kaç yıl önce anlatmıştı,ne kadar doğru bilmiyorum ama arabalarının multimedya sistemi çalınmıştı babası çıkmacıdan bulmuş getirmiş bir tane. Montajdan sonra bir bakıyor çocuk içinde kendi hafıza kartı hala duruyor şarkılar ile.

Kaç yüz bin liralık otomobile binip üç beş kuruşluk değer kaybına ağlamak da neymiş? Allah ıslah etsin.
Ya şimdi bu buraya yazılacak şey mi ? Siz olsanız üzülmez misiniz insanlar yıllarca biriktirip alıyor o arabaları.
Durup dururken 40 TL hasar kaydına neden olan bir olay yaşamak hoş bir şey mi ?
İpini koparan hesap açıyor arkadaş bitmedi şu troll mevzusu.

Ya şimdi bu buraya yazılacak şey mi ? Siz olsanız üzülmez misiniz insanlar yıllarca biriktirip alıyor o arabaları.
Durup dururken 40 TL hasar kaydına neden olan bir olay yaşamak hoş bir şey mi ?
İpini koparan hesap açıyor arkadaş bitmedi şu troll mevzusu.
Hiç sorma neyse yazacağımızı yazdık. @maximaorhan abimizin bir sözü vardır don't feed the troll diye. Biz yazmayalım birazdan gider zaten.

Son düzenleme:
biraz bana sipariş üzerine yapılmış hırsızlık gibi geldi. ikinci el işi yapanlara gelen istek üzerine alışçalışa çıkanların işi gibi. Geçmiş olsun ikinci el parça satanları yokla bence. bir öğretmen arkadaşında honda aracının sislerini çalmışlardı. ne yapın dedim ikinci elciden aldım yarı fiyatına dedi ben de iyi baksaydın belki aldıkların senden çalınanlardır diye takılmıştım