cok artmis, artik arabayla ise gitmek baya luks olacak
Babam daha fiyatları gördükten sonra ben bunu öldürene kadar bineyim diyoraraba icin butceler cok zorlaniyor turkiyede, kredi cekip bankaya faizler odemek ayri bir dert aldiginiz arac 30 aylik maasiniz olunca o aracinda kiymeti baska oluyor4 yasinda 15 bin km yapmis bir arkadasimin sciroccosu, kapali garajda haftasonunu bekliyor araba, tabi almasi zor olunca kullanmaya kiyamiyor adam
O muhabbet avrupada da var SUV olunca yikamada fazla para aliyorlar, tabi yikamacilar ya turk ya vietnamli falanAbi bizde Hilux var park etmeyi geçtim yıkamacı bile almayacak nerdeyse fazla para istiyorlar jajswjsh
birde turkiyede araclar prim yapti ya o cok komik, avrupada ikinci el piyasasi olu, turkiyede ikinci el TL uzerinden dusunursek para kazandirabiliyorBabam daha fiyatları gördükten sonra ben bunu öldürene kadar bineyim diyor![]()
10 litre yaktı istanbulda bi benzinli araba desek km başı 54 kuruş yakar maşallah yani işi 20 km uzaklıkta olsa 10.8 Tl yapar gidişi gelişi 21.6 Tl.Ayda 600 tl yapar gezecek tozacak bu adam yani araba almak cidden lüks artık.cok artmis, artik arabayla ise gitmek baya luks olacak
10 ay önce 81 e aldığımız arabaya 86-87 yazıyorlarbirde turkiyede araclar prim yapti ya o cok komik, avrupada ikinci el piyasasi olu, turkiyede ikinci el TL uzerinden dusunursek para kazandirabiliyor![]()
10 litre yaktı istanbulda bi benzinli araba desek km başı 54 kuruş yakar maşallah yani işi 20 km uzaklıkta olsa 10.8 Tl yapar gidişi gelişi 21.6 Tl.Ayda 600 tl yapar gezecek tozacak bu adam yani araba almak cidden lüks artık.
1.6 arabanın yıllık mtv si 1035 tl 3 yaşına kadar en iyisi araba almamakbenim turkiyede bir arkadasim kizina benzinli X5 almistiturkiyede sanirim sayilidir benzinli X5. ben turkiyede olsam en dolusundan 1.6 dizel alirdim MTV odemek harac vermek gibi geliyor, ne kadar az odersem o kadar iyi diye
Nedendir Berkin Bey?1000. sayfada yeni konu açacağım. Bilginize.
benim sikayet ne oldu ? olumlu olumsuz bir donus bekliyorum.1000. sayfada yeni konu açacağım. Bilginize.
hani full bir araba alinca onun kahri gene cekilir , yillarca binilir, 2000 motor ve uzerinde resmen devlete calismak gerek.1.6 arabanın yıllık mtv si 1035 tl 3 yaşına kadar en iyisi araba almamak
Mükemmel mükemmel mükemmelBak şu iyiymiş fiyatıda makul
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...e-exclusive-borusan-90.968-km-335795235/detay
uzun yol icin bir arac alacak olsam Audi A8 yada 7 serisi olurdu. ama 5 serisi de uzun yol arabasi bana gore, sehir ici dur kalk trafikte heder olmak icin fazla buyuk ve pahali.Bak şu iyiymiş fiyatıda makul
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...e-exclusive-borusan-90.968-km-335795235/detay
Eski kurt 2.0 almak lazım ancahani full bir araba alinca onun kahri gene cekilir , yillarca binilir, 2000 motor ve uzerinde resmen devlete calismak gerek.
Al abi ömür boyu binerim.Alalım sana