Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hepinize iyi geceler.. yarin mesai beni bekler, sabah erken kalkarsam yol bos olursa tata smurfu alir gazlarim biraz, 8 trafigine kalirsam ford ka ile giderim :D sabah hatun ne giyecem diye dusunurken ya ben bugun hangi aracla gitsem trafik varmidir diyorum, hatun birgun beni kapinin onune koyacak, arabayi fena kiskaniyor, alisveris yaparken ben arabada muzik dinliyorum diye sinirlendi haftasonunda :D benimle degil arabayla zaman geciriyorsun diyor :D alisveriste de hic cekilmiyorlar, o mu guzel bumu guzel ne anlarim modacimiyim ben :D

uzun yol icin bir arac alacak olsam Audi A8 yada 7 serisi olurdu. ama 5 serisi de uzun yol arabasi bana gore, sehir ici dur kalk trafikte heder olmak icin fazla buyuk ve pahali.
Türkiyede şartlarında Ortalamayı bulmak zorundayız.7 Serisi A8 Elbet isteriz ama yürütme maliyetleri çok,çok fazla.Audi'nin A8 Müşterilerine özel sunduğu hizmet bile bambaşka ama hepsinin bir karşılığı var.4.2 TDI Audi A8'in bir ağır bakımı yaklaşık 97 model bir toyota corolla'dan daha pahalı..5 Serisi yeterli konfor ve lüksü sunuyor.Unutmadan belirteyim benim şehir içi güzergahımda pek trafik yok.

Türkiyede şartlarında Ortalamayı bulmak zorundayız.7 Serisi A8 Elbet isteriz ama yürütme maliyetleri çok,çok fazla.Audi'nin A8 Müşterilerine özel sunduğu hizmet bile bambaşka ama hepsinin bir karşılığı var.4.2 TDI Audi A8'in bir ağır bakımı yaklaşık 97 model bir toyota corolla'dan daha pahalı..5 Serisi yeterli konfor ve lüksü sunuyor.Unutmadan belirteyim benim şehir içi güzergahımda pek trafik yok.
abı sen bana o parayı ver mın 300k ben senı sırtımda gotururum nolacak yahu

Yok biz Berkin ile konuştuk pm yolu ile bana artık ban atmayacağını premium üye olduğumu söyledi ben onun yalancısıyım beyler
@alfhonso ölüm vuruşu yapcam çarşamba günü biliyosun :D
@pulusoglu gold digger çıkarsa hesabı ona kitlerim

orhanbabuş aklımda çok hain şeyle var ama yazarsam sonu gelmez bu muhabbetin illa biri üzerine gelir çıldırırsın o yüzden susuyorum :D

@maximaorhan

Ölüm vuruşu diyorsa durum fena beyler :D:D
bak adam yazmış ilk aklıma geleni :D

Yok biz Berkin ile konuştuk pm yolu ile bana artık ban atmayacağını premium üye olduğumu söyledi ben onun yalancısıyım beyler
@alfhonso ölüm vuruşu yapcam çarşamba günü biliyosun :D
@pulusoglu gold digger çıkarsa hesabı ona kitlerim
sen ısteyecek hamam verecek 100 lira. (cumle hafifletılmıstır ) sen hem olum vurucu yapacan hem para odetcen onu anca kıvanc tatlıtug yapar tatlım ya

abı sen bana o parayı ver mın 300k ben senı sırtımda gotururum nolacak yahu
hahahaha :D :D Audi A8 Müşterileri için sunulan hizmetler.

Audi A8 müşterilerine özel servis hizmeti
Audi’den A8 kullanıcılarına özel servis hizmetleri başlıyor. A8 kullanıcıları artık, Ücretsiz Check–up ve Diagnos Hizmeti'nden, Havaalanı Servis Hizmeti'ne bir çok ayrıcalıktan faydalanabilecek.

1. Exclusive Davranış ve Bilgilendirme
  • A8 müşterilerine özel servis danışmanı,
  • İş emrinin açılması ile ruhsat sahibinin SMS/E-Mail ile bilgilendirilmesi,
  • Araç üzerinde yapılan tüm işlemler ile ilgili Audi Web Portal üzerinden bilgilendirme,
  • A8 müşterileri için özel “Kırmızı Hat” randevu ve istek hattı,
  • Audi A8 müşterilerine Premium servis hizmeti,
  • Kendileri için ayrılmış özel bir randevu ve istek hattı,
  • Her durumda ulaşılabilecek bir müşteri danışmanı,
  • A8 müşterilerine servislerimizde randevu önceliği,
  • Audi Yetkili Servislerinden hizmet almak isteyen tüm Audi A8 müşterilerine; Audi müşteri danışmanları, randevu alım aşamasında öncelik tanıyarak mümkün olan en erken tarihe randevu alımını gerçekleştireceklerdir.
2. Exclusive Mobilite
  • Geçici Audi araç tahsisi,
  • Ücretsiz “yerinden alım - yerine teslim” hizmeti,
  • Havaalanı servis hizmeti.
3. Exclusive Servis Programı
  • Araç Muayene hizmeti sunulması ve ücretsiz geçici araç tahsis edilmesi,
  • A8 sürüş ve ürün eğitimi (Araç sahipleri ve şöförler),
  • Ücretsiz Check–up ve Diagnos hizmeti,
  • Ücretsiz Lastik depolama hizmeti.
http://www.audi.com.tr/tr/web/tr/se...uar/servis-hizmetleri/audi-a8-hizmetleri.html

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...