Olm zaman kayması oluyo cok geriden geliyon ahdhahdhahAl abi ömür boyu binerim.
Olm zaman kayması oluyo cok geriden geliyon ahdhahdhahAl abi ömür boyu binerim.
Abi eve yeni geldim yoksa biliyon.Olm zaman kayması oluyo cok geriden geliyon ahdhahdhah
Nedendir Berkin Bey?
Berkin beni seviyo artık ban atmayacakmış bana öyle dedihaydaaaaaaaa![]()
![]()
![]()
Berkin beni seviyo artık ban atmayacakmış bana öyle dedi
Türkiyede şartlarında Ortalamayı bulmak zorundayız.7 Serisi A8 Elbet isteriz ama yürütme maliyetleri çok,çok fazla.Audi'nin A8 Müşterilerine özel sunduğu hizmet bile bambaşka ama hepsinin bir karşılığı var.4.2 TDI Audi A8'in bir ağır bakımı yaklaşık 97 model bir toyota corolla'dan daha pahalı..5 Serisi yeterli konfor ve lüksü sunuyor.Unutmadan belirteyim benim şehir içi güzergahımda pek trafik yok.uzun yol icin bir arac alacak olsam Audi A8 yada 7 serisi olurdu. ama 5 serisi de uzun yol arabasi bana gore, sehir ici dur kalk trafikte heder olmak icin fazla buyuk ve pahali.
seni sevmeyen ölsBerkin beni seviyo artık ban atmayacakmış bana öyle dedi
Hayırlı geceler abisabah hatun ne giyecem diye dusunurken ya ben bugun hangi aracla gitsem trafik varmidir diyorum,
![]()
abı sen bana o parayı ver mın 300k ben senı sırtımda gotururum nolacak yahuTürkiyede şartlarında Ortalamayı bulmak zorundayız.7 Serisi A8 Elbet isteriz ama yürütme maliyetleri çok,çok fazla.Audi'nin A8 Müşterilerine özel sunduğu hizmet bile bambaşka ama hepsinin bir karşılığı var.4.2 TDI Audi A8'in bir ağır bakımı yaklaşık 97 model bir toyota corolla'dan daha pahalı..5 Serisi yeterli konfor ve lüksü sunuyor.Unutmadan belirteyim benim şehir içi güzergahımda pek trafik yok.
kız ınsallah gold dıgger falan cıkar dıyecemde bızım orhanda ıs yok nesını yıyecek adamın@Berkinka BErkincim orhanın çarşamba günü önemli bi buluşması var o buluşmanın detaylarını öğrenmek istiyoruz şimdilik ban atmasan ?![]()
Ölüm vuruşu diyorsa durum fena beylerYok biz Berkin ile konuştuk pm yolu ile bana artık ban atmayacağını premium üye olduğumu söyledi ben onun yalancısıyım beyler
@alfhonso ölüm vuruşu yapcam çarşamba günü biliyosun
@pulusoglu gold digger çıkarsa hesabı ona kitlerim
Yok biz Berkin ile konuştuk pm yolu ile bana artık ban atmayacağını premium üye olduğumu söyledi ben onun yalancısıyım beyler
bak adam yazmış ilk aklıma geleniÖlüm vuruşu diyorsa durum fena beyler![]()
Yüzük olm yüzük allah allah ya ne fesatsınÖlüm vuruşu diyorsa durum fena beyler![]()
Yaz yaz gece daha uzun vakit geçmez yoksaorhanbabuş aklımda çok hain şeyle var ama yazarsam sonu gelmez bu muhabbetin illa biri üzerine gelir çıldırırsın o yüzden susuyorum![]()
sen ısteyecek hamam verecek 100 lira. (cumle hafifletılmıstır ) sen hem olum vurucu yapacan hem para odetcen onu anca kıvanc tatlıtug yapar tatlım yaYok biz Berkin ile konuştuk pm yolu ile bana artık ban atmayacağını premium üye olduğumu söyledi ben onun yalancısıyım beyler
hahahahaabı sen bana o parayı ver mın 300k ben senı sırtımda gotururum nolacak yahu