Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hacı ben lumiadan buna çıktığım için kartaldan ferrariye binen köylü gibiyim :D valla ekran yeterli geliyo bana ya, öyle superamoled olsa kaç yazar aman şarj çok gidiyo tasarrufa alayım aman bilmemnaaabayım diyecek olduktan ve 1000 lira fazla verecek olduktan sonra :D
benım verdıgım para 1.5 mılyar max cıkacagımda 2 olurdu onun ustunu ben vermem. evet gercekten ceyhun un cektıgı pozlar muazzam ben gormesem profesyondelden cektı derdım kagıt uzerınde benım megapıxel daha yuksek ama onun lensı sony marka ınanılmaz kalıtelı. eger boyle foto vs ugrasıyor olsam 2 mılyar ustune cıkarım ama ben oyle cok resım ceken bırı degılım buda baya fazla ısımı goruyor bırde tabı 4k vıdeo cekemıyor

benım verdıgım para 1.5 mılyar max cıkacagımda 2 olurdu onun ustunu ben vermem. evet gercekten ceyhun un cektıgı pozlar muazzam ben gormesem profesyondelden cektı derdım kagıt uzerınde benım megapıxel daha yuksek ama onun lensı sony marka ınanılmaz kalıtelı. eger boyle foto vs ugrasıyor olsam 2 mılyar ustune cıkarım ama ben oyle cok resım ceken bırı degılım buda baya fazla ısımı goruyor bırde tabı 4k vıdeo cekemıyor

aga fotoğraf falan uğraşıyor olsam giderim nikon falan cihaz alırım yine telefonla çekmem

Benim kamera 4k çekiyor da ne oluyor?Kullanmıyorum:D

Beyler benim ki bu yüzden bozulmuş olabilir mi ajdhahdhahs
1484765249007.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...