Burdayım ya yarın ne giysem diye düşünüyorum sjfhabbzhdhahd
Pembe löpdeşambır giy abi ağzına da kırmızı gül al.Burdayım ya yarın ne giysem diye düşünüyorum sjfhabbzhdhahd
Bu flac dosya dediğimiz en kaliteli ses mi? Spotify premiunda en yüksek kaliteye alınca bu kalitede mi oluyor
Ben youtube dan izliom haci ya durdurabildigim icinCıx hilmi bunu beğenmedi, pintipanda forest canlı yayınında kop gel
Tabii canım öyle giderim ama pembe giymem o kadar da değil yaPembe löpdeşambır giy abi ağzına da kırmızı gül al.
O zaman turkuaz verelim abi.Tabii canım öyle giderim ama pembe giymem o kadar da değil ya
Buna berker hocam cevap versin ben o kadar ayrinti bilmiyorum @berkertekinBu flac dosya dediğimiz en kaliteli ses mi? Spotify premiunda en yüksek kaliteye alınca bu kalitede mi oluyor![]()
%90 ı yırtık pantolonBurdayım ya yarın ne giysem diye düşünüyorum sjfhabbzhdhahd
Offf bi an gözümde canlandırayım kendimi dedim de canlandıramadım bile%90 ı yırtık pantolon
Yarısı düğmelenmemiş gömlek
Dana yalamış saçlar
Fosforlu mont miss
He bi de cırtlak ayakkabı bunu unutma bunsuz olmuyo mümkünse fosforlu sarı ve ya pembeOfff bi an gözümde canlandırayım kendimi dedim de canlandıramadım bile
,Ben youtube dan izliom haci ya durdurabildigim icinsana duvar yapacam
![]()
Paçalarımı da katlayayım mı ya da 10cm kısa giyeyim?He bi de cırtlak ayakkabı bunu unutma bunsuz olmuyo mümkünse fosforlu sarı ve ya pembe
Hee pantolon bilekte olacak ve yırtık olacakPaçalarımı da katlayayım mı ya da 10cm kısa giyeyim?
Hee pantolon bilekte olacak ve yırtık olacak
Tövbe dekız aşık olacak![]()
![]()
Abi pinti panda sariyor ya muhabbeti,
Şu oyunu ben oynasam eminim sıkılı kapatırım bu kadar sabredemem ama izleyince sohbet muhabbet vs bi keyifli geliyor![]()