Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya abi doğruya doğru ben de 12 yaşından beri araba sürüyorum ama ehliyetimi alana kadar kapımın önündeki anayola çıkmadım hep trafiğin yoka yakın olduğu yerlerde köyde falan sürdüm. Arabayı kaçırıp caddede el freni çekmedim :D
Bende oyle seyler yapmadim koyden carsiya inip cikiyordum burda polislerde bisey demiyordu ufacik ilçe trafik zaten yok :)

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

anasayfa için haber girecek editör hacı ihtiyaçları, kaldı ki benim iş durumunu biliyorsun mümkün değil :)
valla zamanı gelmıstı artık okulu olan kardeslerımı anlayabılıyorum ama bız bıle edıtorluk cok zaman alan bır ıs ben yetısemem ( kı buna bende dahılım ısterdım ama basvuramam ) dıyen arkadaslarımız lutfen basvurmasın. neden haber gelmıyor dedıgımızde kendı haklılıgında sınavlarım var dıyorlar ama bu pekte okurken yanında yurutebılecek tarz bır ıs degıl. su an durum bundan ıbaret anasayfaya kacımız bakıyoruz ?

valla zamanı gelmıstı artık okulu olan kardeslerımı anlayabılıyorum ama bız bıle edıtorluk cok zaman alan bır ıs ben yetısemem ( kı buna bende dahılım ısterdım ama basvuramam ) dıyen arkadaslarımız lutfen basvurmasın. neden haber gelmıyor dedıgımızde kendı haklılıgında sınavlarım var dıyor ama bu pekte okurken yanında yurutebılecek tarz bır ıs degıl. su an durum bundan ıbaret anasayfaya kacımız bakıyoruz ?

aslında okurken yürütülebilecek bir iş hacı. Fırsat ayırmak isteyen her türlü fırsat ayırır editörler birbirleriyle irtibat halinde olduğu sürece sınav dönemlerinde paslaşarak haber girdileri yaparlarsa sıkıntı da olmaz :) Ama işte... neyse siz naptınız gençler ocak ayı da bitiyo bea

aslında okurken yürütülebilecek bir iş hacı. Fırsat ayırmak isteyen her türlü fırsat ayırır editörler birbirleriyle irtibat halinde olduğu sürece sınav dönemlerinde paslaşarak haber girdileri yaparlarsa sıkıntı da olmaz :) Ama işte... neyse siz naptınız gençler ocak ayı da bitiyo bea
karsılıgında ucret verılmedıgı ıcın herhalde ama bana gore bu bır tecrube kazandırır belkı kapı kapıyı acar zaten surada ıkı haber gırmekle ucret beklentısı olan varsa beklemesın yanı :D

karsılıgında ucret verılmedıgı ıcın herhalde ama bana gore bu bır tecrube kazandırır belkı kapı kapıyı acar zaten surada ıkı haber gırmekle ucret beklentısı olan varsa beklemesın yanı :D

yav otopark.com'da editör olmak için takla atmaları lazım ne parası pulu hacı gözünsevem :))) Üniversitelerde söyleşiler düzenleniyor onca insan katılıyor para pulu geç keşke ben yazabilecek olsamda başvursam :)))

yav otopark.com'da editör olmak için takla atmaları lazım ne parası pulu hacı gözünsevem :))) Üniversitelerde söyleşiler düzenleniyor onca insan katılıyor para pulu geç keşke ben yazabilecek olsamda başvursam :)))
Valla açık konuşmak gerekirse liseliler harici kimsenin takla atacağını sanmam.Zaman,vakit değerli şey:) burada haber girmek,yazmak,kaynak vs bunlar zaman ister.Günlük hayattan ödün verip kimsenin hayrına editörlük yapması bence zor olur.

Geceye bir fotoğraf bırak.. :) (Uykunuzu kaçırdıysam özür dilerim)
41ypAQ.png

Valla açık konuşmak gerekirse liseliler harici kimsenin takla atacağını sanmam.Zaman,vakit değerli şey:) burada haber girmek,yazmak,kaynak vs bunlar zaman ister.Günlük hayattan ödün verip kimsenin hayrına editörlük yapması bence zor olur.

valla abi yeni nesil tuhaf.... Alın size site alın size editörlük fırsatı...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...