sen de en sağlam 5 adamını yanında tut öyle bekle beni orhan kardeş, elektrikler elbet gelecekKalabalıkta yapılan atarın tenhada affı olmaz berk bey !1!11!!!

sen de en sağlam 5 adamını yanında tut öyle bekle beni orhan kardeş, elektrikler elbet gelecekKalabalıkta yapılan atarın tenhada affı olmaz berk bey !1!11!!!
Gülme şifresiiiiiiiÖldün sandık.
piskopatız, gerekirse ceketimizi asfalta serer yatarızBiz aIemde şekiI yaparız aIem dinIer bizi, biz aIemi dinIeriz aIem gösterir şekIimizi.
Cevap basit. Trump Towers otoparkından çıkınca yanlışlıkla ters yöne döndüm. Muhitin yabancısını fark ettiler ve sonra olaylar gelişti.![]()
Tmam lan okudukca iğreniyorumpiskopatız, gerekirse ceketimizi asfalta serer yatarız
gerekirse emanete çıplak koşarız. Hany
Biz her ne kadar sosyetenin cilalı taşlarında dans etmesini bilmesekte, soğuk dolunayda şeytanla azraille dans etmesini iyi biliriz.Tmam lan okudukca iğreniyorumyapma
piskopatız, gerekirse ceketimizi asfalta serer yatarız
gerekirse emanete çıplak koşarız. Hany
Takipteyim +1 ahfhahdhahniye böyle şeyler yapıyonuz olm siz ne tüketiyonuz asdfasdf
Son olarak bunu yazmam lazım :
Canımızı almaya gelenin canı sağolsun almadan gidenin başı sağolsun
jajsjsj tamam ya gidiyom
Demin Warexli S2000 gibi sıkıyordun @maximaorhan babuş çevirmeye mi yakalandın hanyy jsoshwısjwh
Hadi ben kaçar kendinize iyi bakın tırt bir gün beni bekler![]()
64haydi ben de yatar beyler hayırlı geceler![]()
As iyi muhabbet bitti sen geldin gitti milletSa beyler napıyonuz
valla elmalı elektronık var yanıbasımda naberCanım efsane nargile çekti be gece gece sigara isteğiden daha beter bu
Elektronik nargile mi olur ya bana delikanlı işi lazım kaptanvalla elmalı elektronık var yanıbasımda naber