biraderm simdi napiosun biliomusn forum ayarlina giriosun tmm mi orda cevrimici görün yeri var bak burasi cok onemli oraya tıklıosun ve oradaki tiki kaldırıosun ondan sonra cevrimdisi dolaniosun okey
sen bize iş mi koyuyon lan.
diyorki bir tek bana kızsınlarSÖYLEMEYİN
facebooktan kapmıs gelmıs burda bizi koparıyor bak ben ıhtıyac bıle duymamısımbiraderm simdi napiosun biliomusn forum ayarlina giriosun tmm mi orda cevrimici görün yeri var bak burasi cok onemli oraya tıklıosun ve oradaki tiki kaldırıosun ondan sonra cevrimdisi dolaniosun okey
biraderm simdi napiosun biliomusn forum ayarlina giriosun tmm mi orda cevrimici görün yeri var bak burasi cok onemli oraya tıklıosun ve oradaki tiki kaldırıosun ondan sonra cevrimdisi dolaniosun okey
eee bizde böylefacebooktan kapmıs gelmıs burda bizi koparıyor bak ben ıhtıyac bıle duymamısım![]()
Test ettim panpa çalışıyo mu diyepeeki bunu niye yapıyosunnn![]()
![]()
![]()
Her delikanlının bir gelişi vardır Orhan kardeş. Kimisi çevrimdışı gelir, kimisi gümbür gümbür gelirbiraderm simdi napiosun biliomusn forum ayarlina giriosun tmm mi orda cevrimici görün yeri var bak burasi cok onemli oraya tıklıosun ve oradaki tiki kaldırıosun ondan sonra cevrimdisi dolaniosun okey
altta senin attığın video abifacebooktan kapmıs gelmıs burda bizi koparıyor bak ben ıhtıyac bıle duymamısım![]()
orhan bıttın sen berker abı kafayı taktı sanaHer delikanlının bir gelişi vardır Orhan kardeş. Kimisi çevrimdışı gelir, kimisi gümbür gümbür gelir
Ekli dosyayı görüntüle 3741
Sözün bittiği yerde emanetler konuşur reyizHer delikanlının bir gelişi vardır Orhan kardeş. Kimisi çevrimdışı gelir, kimisi gümbür gümbür gelir
sen nasıl anladın pekı offlıne oldugunupeeki bunu niye yapıyosunnn![]()
![]()
![]()
çekerim emaneti, ..... adaleti diyosunSözün bittiği yerde emanetler konuşur reyiz
anlamadımaltta senin attığın video abi![]()
Bi çıtırdan uyandırayım Bağcılar'dan sağ çıkmış adamım ben elim kolum uzundur Berk bey bizim delikanlılığımızı kimse sorgulayamaz tamam mı?Her delikanlının bir gelişi vardır Orhan kardeş. Kimisi çevrimdışı gelir, kimisi gümbür gümbür gelir
bütün sırrı bozdun anlamında. sen atmışsınanlamadım![]()
Bak yeğen dayıyacaksın emaneti kulağına iki tık atıcaksın boşaltım sistemlerinin feleği şaşar feleğiiçekerim emaneti, ..... adaleti diyosun
Beni stalklıyo yasen nasıl anladın pekı offlıne oldugunu![]()
hee jeton sımdı dustubütün sırrı bozdun anlamında. sen atmışsın
sen nasıl anladın pekı offlıne oldugunu![]()
Beni stalklıyo ya![]()