CEYHUN BEN 30'DAN ÖNCE EVLENMEYİN DİYE Bİ TARAFIMI YIRTIYOM ADAM 18'DE NİKAH BASIYOR VAY AWK
Valla eğer çok sevdiğim biriyse oda beni seviyorsa niye evlenmeyelim abi. Aslında bi kız var öyle de kız sıkıntılı yani.yavaş gel aslanım, o yaşlarda sevgili olup evlenen orhan amcan gibi çiftler çok az, nadiren. Onlarda zaten üniversite hayatlarında vs farklı çapkınlıklar yapmış sonra geri dönmüşler falan anca öyle
18-26 yaş arası fikirlerin evrim geçirdiği dönem. Her şey olabilir) En büyük yanlışlar da o dönemde yapılır
bu videoyu hatırlıyosun lan geçende attımcevap verebilrisin asfasdf
bunu sen istedin ayrıca![]()
CEYHUN BEN 30'DAN ÖNCE EVLENMEYİN DİYE Bİ TARAFIMI YIRTIYOM ADAM 18'DE NİKAH BASIYOR VAY AWK
Aman be abi ha 30 ha 18 nolcak. Valla ben isterim 18 de nikahı basmak.CEYHUN BEN 30'DAN ÖNCE EVLENMEYİN DİYE Bİ TARAFIMI YIRTIYOM ADAM 18'DE NİKAH BASIYOR VAY AWK
Valla eğer çok sevdiğim biriyse oda beni seviyorsa niye evlenmeyelim abi. Aslında bi kız var öyle de kız sıkıntılı yani.
ıkı kısı aldık 175 e bıraktı ıste. yardım ederız hacım sen bana gel bırak orhanıoh sen de mi 170 ? yok la burdan babamın arkadaşının oğlu almış ben canlı canlı denedim![]()
14 oldu gidiciyimcaps lock bas orhan gerilme. Noldu gondiklesinler mi ? asdfasdfaf
ıkı kısı aldık 175 e bıraktı ıste. yardım ederız hacım sen bana gel bırak orhanı
14 oldu gidiciyim![]()
Orhan abiye sağlam bir powerbank lazım 5bin yetmez14 oldu gidiciyim![]()
@alfhonso delinkanlı gibi tütünlü közlü nargile ic ya elektronik ne
E abi en kötü kanlı bıçaklı olursak ki hiç öyle zannetmiyorum boşanirız yani. Ben zaten 25 den once çocuk yapmam ama 18 de evlenirim yani bilemedin söz takarız.niye biliyormusun sevmek yetmiyor, fikirler değiştikçe beklentilerde değişiyo. Sevdiğin insan mantığına uymaz hale gelince soğuyorsun, nefret etmeye başlıyorsun bi yerden sonra. En sevdiğim dediğin en büyük düşmanın oluyor. o yüzden sabır))
E abi en kötü kanlı bıçaklı olursak ki hiç öyle zannetmiyorum boşanirız yani. Ben zaten 25 den once çocuk yapmam ama 18 de evlenirim yani bilemedin söz takarız.
aılen salmaz senı sen merak etmeE abi en kötü kanlı bıçaklı olursak ki hiç öyle zannetmiyorum boşanirız yani. Ben zaten 25 den once çocuk yapmam ama 18 de evlenirim yani bilemedin söz takarız.
Yav elektronik ile uğrasmayacan mı bak alp diyo likitiydi filtresiydi suyuydu buyuydu uğraşacağına normal ic yayav anam 3 gün sonra isyan edecek adım gibi eminim benbi de onun közüydü bilmemnesiydi uğraşması var
![]()
Ne 18i adayı bulsam yarın nikah masasindayiz pardon yaş yetmiyor son 4 seneE abi en kötü kanlı bıçaklı olursak ki hiç öyle zannetmiyorum boşanirız yani. Ben zaten 25 den once çocuk yapmam ama 18 de evlenirim yani bilemedin söz takarız.
Ya aldığımızda sorunlu ise onu napcaz? Bu arada sanki kızı bulduk ha. Aslında bulduk ama bana gelmez o.yavrucum, o boşanmalar öyle basit olmuyor. Kadının arkasında bıraktığı kaybı var. Senin için dert değilde kız için çok sorun)
Yav öyle değil, o filtrle likit vs temiz iş ama nargilenin üstü yanmış köz olacak üfliyecem nereye üflüyom anam da bana üflerYav elektronik ile uğrasmayacan mı bak alp diyo likitiydi filtresiydi suyuydu buyuydu uğraşacağına normal ic ya
Orhan abiye sağlam bir powerbank lazım 5bin yetmez
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ya aldığımızda sorunlu ise onu napcaz? Bu arada sanki kızı bulduk ha. Aslında bulduk ama bana gelmez o.