Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yavaş gel aslanım, o yaşlarda sevgili olup evlenen orhan amcan gibi çiftler çok az, nadiren. Onlarda zaten üniversite hayatlarında vs farklı çapkınlıklar yapmış sonra geri dönmüşler falan anca öyle :p

18-26 yaş arası fikirlerin evrim geçirdiği dönem. Her şey olabilir :)) En büyük yanlışlar da o dönemde yapılır

bu videoyu hatırlıyosun lan geçende attım :D cevap verebilrisin asfasdf

bunu sen istedin ayrıca :D
Valla eğer çok sevdiğim biriyse oda beni seviyorsa niye evlenmeyelim abi. Aslında bi kız var öyle de kız sıkıntılı yani.

Valla eğer çok sevdiğim biriyse oda beni seviyorsa niye evlenmeyelim abi. Aslında bi kız var öyle de kız sıkıntılı yani.

niye biliyormusun sevmek yetmiyor, fikirler değiştikçe beklentilerde değişiyo. Sevdiğin insan mantığına uymaz hale gelince soğuyorsun, nefret etmeye başlıyorsun bi yerden sonra. En sevdiğim dediğin en büyük düşmanın oluyor. o yüzden sabır :)))

niye biliyormusun sevmek yetmiyor, fikirler değiştikçe beklentilerde değişiyo. Sevdiğin insan mantığına uymaz hale gelince soğuyorsun, nefret etmeye başlıyorsun bi yerden sonra. En sevdiğim dediğin en büyük düşmanın oluyor. o yüzden sabır :)))
E abi en kötü kanlı bıçaklı olursak ki hiç öyle zannetmiyorum boşanirız yani. Ben zaten 25 den once çocuk yapmam ama 18 de evlenirim yani bilemedin söz takarız.

E abi en kötü kanlı bıçaklı olursak ki hiç öyle zannetmiyorum boşanirız yani. Ben zaten 25 den once çocuk yapmam ama 18 de evlenirim yani bilemedin söz takarız.

yavrucum, o boşanmalar öyle basit olmuyor. Kadının arkasında bıraktığı kaybı var. Senin için dert değilde kız için çok sorun :))

Yav elektronik ile uğrasmayacan mı bak alp diyo likitiydi filtresiydi suyuydu buyuydu uğraşacağına normal ic ya
Yav öyle değil, o filtrle likit vs temiz iş ama nargilenin üstü yanmış köz olacak üfliyecem nereye üflüyom anam da bana üfler :D :D

Orhan abiye sağlam bir powerbank lazım 5bin yetmez :)

Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

orhan abine çakmak lazım sigarasını yakacak çakmak bulamıyomuş :D

Ya aldığımızda sorunlu ise onu napcaz? Bu arada sanki kızı bulduk ha. Aslında bulduk ama bana gelmez o.

şansını dene. Lisedeyken okulun en güzel kızı için iddaaya girdim arkadaşla, bi kız arkadaşıyla tanıştım dedim bana bakmaz dimi bu sizin burcu dedim, o sana aşık ne zamandır senin haberin yok dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...