Ben instagrama babamı mı koymuşumolm instaqramda yokmusun sen benim![]()

Ben instagrama babamı mı koymuşumolm instaqramda yokmusun sen benim![]()
O genelde halterciler için söyleniyor. Çok yüksek ağırlıkların altına girdikleri için, ama body'de özel olarak uygulamazsan halterciler gibi ağırlık kaldırmıyorsunBi de bu spor yapınca boy kısalır hurafesi dolanıyodu bi ara biraz da o korkudan bıraktım boyum kısalmasın da 100kg kalalım![]()
Orhan abiyide ifşa etseHakan abin ajan la yeni mi öğrendin
Yok yav nerde.. 1.75 boyum varboy var mı abi boy![]()
Valla doğrudur ama işte kısalır korkusu sarınca baktım kilo da veremiyom bırakmıştımO genelde halterciler için söyleniyor. Çok yüksek ağırlıkların altına girdikleri için, ama body'de özel olarak uygulamazsan halterciler gibi ağırlık kaldırmıyorsun![]()
daha ne olsun yahuYok yav nerde.. 1.75 boyum var![]()
Ben instagrama babamı mı koymuşum![]()
Yok yav nerde.. 1.75 boyum var![]()
Bi de bu spor yapınca boy kısalır hurafesi dolanıyodu bi ara biraz da o korkudan bıraktım boyum kısalmasın da 100kg kalalım![]()
Ama sen o boyu 2 sene body üzerine yağlanıp 100 kilo olunca gördaha ne olsun yahu
80'e düşsem daha ne isterimbende de 170 boy var 80 kiloyum şuan![]()
Ya ne biliyim öyle duymuştum benhalterci misin![]()
bende galıba 178 cıvarıyım 86 kılolarda gezınıyorum bır 10 versem o kadar tatlı olurkı . su andakı evımıze tasınırken parkın onune geldık ıste sırf tenıs sahası var dıye raketler alındı basket sahası futbol sahası yuruyus parkuru vs var tanısırken nasıl sallıyoruz ıste hergun cıkarız sabahları yururuz bunu 6 ay surdurebıldık sonrası hıc gelmedı her sabah bakıyorum evden parka gelen var ne azımlıler vallaAma sen o boyu 2 sene body üzerine yağlanıp 100 kilo olunca görKas üzerine yağ yapınca olduğundan daha kalıplı görünüyorsun maalesef
![]()
Ama sen o boyu 2 sene body üzerine yağlanıp 100 kilo olunca görKas üzerine yağ yapınca olduğundan daha kalıplı görünüyorsun maalesef
![]()
80'e düşsem daha ne isterimAma bu saatten sonra zor, 28'e geldik artık body falan yapacak takatim yok
![]()
İşte insanoğlu kötüye ne çabuk alışıyorabi o değil de ben zonguldakta sürekli merdiven çıkmaktan ve yürümekten kilo alamıyodum![]()
Ya ne biliyim öyle duymuştum ben![]()
bende galıba 178 cıvarıyım 86 kılolarda gezınıyorum bır 10 versem o kadar tatlı olurkı . su andakı evımıze tasınırken parkın onune geldık ıste sırf tenıs sahası var dıye raketler alındı basket sahası futbol sahası yuruyus parkuru vs var tanısırken nasıl sallıyoruz ıste hergun cıkarız sabahları yururuz bunu 6 ay surdurebıldık sonrası hıc gelmedı her sabah bakıyorum evden parka gelen var ne azımlıler valla
İşte insanoğlu kötüye ne çabuk alışıyorArabaya alıştım bir kere merdiven, yokuş çıkmak hak götüre
![]()
ıstanbulda o kadar hersey yıyecek ıcecek uzerıne kurulu bır sıstem varkı aha hatunla aksam yemek yemeye cıkcaz sonra bı tatlı gomerız falan oluo hep calısıyor su an vaktı olsa sınemalara fılmler gelmıs oraya gıdıp kendımı mısıra bogasım varabi o değil de ben zonguldakta sürekli merdiven çıkmaktan ve yürümekten kilo alamıyodum![]()
Yok be ne geç kalması 777'e atlar giderim 2dkhadi sen git süslen geç kalacan asdfasdf
Çok yakar vectra ile gitYok be ne geç kalması 777'e atlar giderim 2dk