Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah kolaylık versin valla baya yol yapmışsınız[emoji23]
Araç dizel mi?Acc olması da güzel olmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet araç 1.6 TDI. :)

E sen Transit kullanmıyormuydun ne ara A3 aldın? Bu arada hayırlı yolculuklar :).
Tanıdık bir galeriden satın almıştım yaklaşık 10 gün önce fakat durumlardan dolayı konusunu açamadım. Teşekkürler. :)

Dikkat et kendine, keyifler yerindeyse ne mutlu sana :))
Ederim hocam sağolun. :) Keyif konusunda bir şey diyemiyorum zira kendime gelmem pek de kolay olmayacak gibi geliyor.

Tanıdık bir galeriden satın almıştım yaklaşık 10 gün önce fakat durumlardan dolayı konusunu açamadım. Teşekkürler. :)

Ederim hocam sağolun. :) Keyif konusunda bir şey diyemiyorum zira kendime gelmem pek de kolay olmayacak gibi geliyor.

maalesef hayatta hiç bir şey kolay değil, huzurun katlanarak devam etsin diyebilirim sadece :)

Hayırlı olsun ayrıca kazasız belasız sürüşler diliyorum

Allah kaza bela vermesin.
Yeni kasa mı araç?

giphy.gif

@maximaorhan
Bu alkol kafasi değil gibi ahxbzgshs

Evet kırmızı. @gtepro

Çok teşekkürler, sağ olun. :)
Plaka da 34 KB veya 34 LY tarzı bişeyse pırıl pırıl bir basın test arabası almışsınız demektir. Tekrar allah kazasız belasız kullandırsın güzel araba almışsınız. Bu arada yağın Castrol olma sebebi doğuşun Castrol ile olan anlaşmasıdır. Bütün şirket ve test araçlarında Castrol kullanılıyor.

Plaka da 34 KB veya 34 LY tarzı bişeyse pırıl pırıl bir basın test arabası almışsınız demektir. Tekrar allah kazasız belasız kullandırsın güzel araba almışsınız. Bu arada yağın Castrol olma sebebi doğuşun Castrol ile olan anlaşmasıdır. Bütün şirket ve test araçlarında Castrol kullanılıyor.
Kafa zehir mübarek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...