Geyik Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben GT80 Titanda kullandım ısınmayan laptop yoktur hocam.
Benim bilgisayarım ısınmıyor ama hem biraz yüksekde dursun hemde hava akımı daha sağlıklı sağlansın diye aldım çok memnun oldum :) Gerçi o kadar para verdik onları da düşünselermiş diyebiliriz :D

ısınmayan laptop değil, asus k53sv kullanmayan laptop kullanıcısı vardır :p metal yüzey 7 senedir kullanıyorum yeni oyunları falan çalıştıramıyor artık ama ısınma vs yok :)

ısınmayan laptop değil, asus k53sv kullanmayan laptop kullanıcısı vardır :p metal yüzey 7 senedir kullanıyorum yeni oyunları falan çalıştıramıyor artık ama ısınma vs yok :)

Abi bizim gibi 10 saat falan Ultra oyun oynayınca biraz terliyor pc tabi :D
Isınma istemiyorsanız masaüstü toplamak en mantıklısı bir de sıvı soğutma of mis

cesıtlılık ıyıdır ıphone u 5s te bıraktım zenfone 2 aldım sorunlu bır telefondu sımdı samsung a gectım bır sıkıntı yok. benım ıcın marka onemsız paranın karsılıgını versın yeterlı valla tuketıcıyım ben :D

hacı teknoloji şans işi, samsung alıp söven oranı çok daha fazla ama herkeste samsung var :p benim asusta da kronik sorunlar oldu ama mutluyum seviyorum asuscuğumu, sorunsuz istesem gidip 4bin liraya ayfon alırdım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...