O değil doğan abi tek başına çektiği videoların sıkıcı olduğunu anlayınca Ümit Erdim'i eklemiş iyi yapmış.
O değil doğan abi tek başına çektiği videoların sıkıcı olduğunu anlayınca Ümit Erdim'i eklemiş iyi yapmış.
Yap hacım nolcak canın sagolsun.Buradakı arkadasların hepsının ısmını soylemeyecem onlar bılıyorlar kendılerını kopacak degılım hepsınden. numaram var gereklı kısılerde her zamanda kapım acık. ama dun ben teklıfımı sundum kayıt olunurken telefon numarası yada tc kımlık no uzerınden kayıt alan sıte daha once gordum buradada uygulamaya gecılebılırdı. yada kendım olmamak kaydı ıle burada zamanının tamamını olmasa bıle edıtorlerden 6 kat fazla forumla ılgılenen uslubu duzgun arkadaslarımıza moderatorluk verılseydı de kabulumdu daha baska fıkırlerım vardı ama burada dıle getırmek ıstemıyorum sonucta herkesın kafası calısıyor ıp ban atılamıyor napalım dıye ben burada kımseyı cekmek zorunda degılım. adam bana ozelden agzını acıp kufredecek butun forumu kendı bahcesı edasıyla onune gelene laf edıp hakaretler yagdıracak ama ben ertesı gunu bekleyecem gıtmesı ıcın. burada kımseyı suclamıyorum elbette kendı ısı var berkının haklı ama bır elın nesı var ıkı elın sesı var gıbı el bırlıgı ıle kurtarabılırdık olmadı. bu dedıklerımın benzerı otopark ıcınde gecerlı. kendı calısanlarından bırı kendı agzı ıle soledı bakın bır sıkıntı var acıklama gelecek dıye kımse tarafından ıplenmıyoruz. hos kımse benı umursamak zorunda degıl sonucta bız burada para vermıyoruz ama belırlı bır derecede foruma onem ve elınden geldıgınce destek veren ınsanların bu sekılde goz ardı edılmesı hos degıl. soz verdıgım gıbı 1000 e ulastıgını gormek ıstıyorum yalan degıl ulastıgı zamanda bende forumu bırakıyorum . gıtmeden once helallık ısteyecegım ınsanlar var onlara ayrıca ozelden ulasacagım.
Gitmeyin kalın demeyeceğim kendi tercihiniz lakin birkaç nokta var.
1.) T.C Kimlik No ile kayıt olayını ekşi sözlük bile getirmediyse, getiremediyse lütfen bunu bizden beklemeyin. Bu olayın sorumluluğu bir yana, arka planda gerçekleşmesi gereken çok önemli şeyler var.
2.) Cep numarası ile kayıta gelirsek, şurada geçirdiğimiz her gün için şükrediyoruz. OTOPARK'a ekleyeceğimiz her küçük maliyet sıkıntı yaratıyor.
3.) Trollerin geç banlanması olayında mutabığız, doğrudur. Giremediğim yada geç girdiğim vakitlerde banlayıp gerekeni yapıyorum. Size de o süre içerisinde düşen cevap vermemeniz. Genellikle de çoğunlukla gün içerisinde banladım. Birkaç kere geciktim, doğrudur kabul. Bende yakında zaten görevi bırakacağım.
4.) IP Ban ile ilgili olayı halen anlamıyorsunuz, yada anlamak istemiyorsunuz. Ben banlarım, o modemine reset atar ve tekrar açar. Anlatabildim mi ? Yani IP Ban bir yalandan başka bir şey değil.
Son olarak, ben hakkımı helal ediyorum. Sizde edin.
OTOPARK için herkes çabalıyor, uğraşıyor. Lakin bırakın OTOPARK'ı herkes zor durumlardan geçiyor. Bazı şeyler üst üste gelince de bir duraksama dönemi yaşanabiliyor. Elbet atlatacağız, geçecek.
Kendinize iyi bakın.
Sen gidersen bende giderim reyiz
Yeni mod gelirse yandık çatır çutur banlar herkeziModeratörlüğü bırakacağım. Benim çok büyük yeminim var buradan ayrılmayacağıma dair birisine![]()
Gitmeyin kalın demeyeceğim kendi tercihiniz lakin birkaç nokta var.
1.) T.C Kimlik No ile kayıt olayını ekşi sözlük bile getirmediyse, getiremediyse lütfen bunu bizden beklemeyin. Bu olayın sorumluluğu bir yana, arka planda gerçekleşmesi gereken çok önemli şeyler var.
2.) Cep numarası ile kayıta gelirsek, şurada geçirdiğimiz her gün için şükrediyoruz. OTOPARK'a ekleyeceğimiz her küçük maliyet sıkıntı yaratıyor.
3.) Trollerin geç banlanması olayında mutabığız, doğrudur. Giremediğim yada geç girdiğim vakitlerde banlayıp gerekeni yapıyorum. Size de o süre içerisinde düşen cevap vermemeniz. Genellikle de çoğunlukla gün içerisinde banladım. Birkaç kere geciktim, doğrudur kabul. Bende yakında zaten görevi bırakacağım.
4.) IP Ban ile ilgili olayı halen anlamıyorsunuz, yada anlamak istemiyorsunuz. Ben banlarım, o modemine reset atar ve tekrar açar. Anlatabildim mi ? Yani IP Ban bir yalandan başka bir şey değil.
OTOPARK için herkes çabalıyor, uğraşıyor. Lakin bırakın OTOPARK'ı herkes zor durumlardan geçiyor. Bazı şeyler üst üste gelince de bir duraksama dönemi yaşanabiliyor. Elbet atlatacağız, geçecek.
Kendinize iyi bakın.
Yeni mod gelirse yandık çatır çutur banlar herkezi![]()
valla o konuda Berkin'e laf edemeyiz haklısın, moderatör ben olsam katliam olurdu burda .
Bak bu olayıda desteklemiyorum.Herkes gidiyor yav. @gtepro wp grubu duruyosa numaramı atıyım da beni tekrar al gruba![]()
Allahtan sen değilsin.valla o konuda Berkin'e laf edemeyiz haklısın, moderatör ben olsam katliam olurdu burda .
estafurullah berkın benım varsa hakkım helal olsun asıl burada hepımızden cok sana gorev dustu halıyle sende ınsan olarak anında yetısememen cok normal super guclerın olsa belkı derdım ama ınsanız hepımız senın bır sucun yok en azından ben bu sekılde kanaat getırıyorum. gonul ısterdı hersey daha farklı olsun buradan soyle 3 5 kısı daha sana yardım etmek adına rutbesı daha farklı yerlerde olsun olmadı emınımkı bazı nedenlerıde vardır bugune kadar bır kere haksız yere bırısıne ban verdıgını veyahut cızgınden uslubundan cıktıgını adaletsız davrandıgını gormedım bunun ıcın ben tebrık edıyorum . sonucta burası bır otomobıl forumu eksı sozlugun 1000 de bırı sayısında ınsan var ama bazıları kendı baslarına o farkı bertaraf ettırıp benım gıbı bır cok kısıyı canından bezdırdı. senın yapabıleceklerını bılıyorum cunku sende bır yere baglısın belırlı sorumluluklar ve prosedurler var kendı adıma yaptıgın ıslerden haberdar olmak gerekırse baska bır yerde daha bulusabılmek ısterım bunun adına ısteyen kısılere maıl gonderımını kabul edersen sevınırım en azından belırlı ınsanlar olarak kaybetmek ıstemedıgım deger verdıgım ınsanlardansınGitmeyin kalın demeyeceğim kendi tercihiniz lakin birkaç nokta var.
Kendinize iyi bakın.
estafurullah berkın benım varsa hakkım helal olsun asıl burada hepımızden cok sana gorev dustu halıyle sende ınsan olarak anında yetısememen cok normal super guclerın olsa belkı derdım ama ınsanız hepımız senın bır sucun yok en azından ben bu sekılde kanaat getırıyorum. gonul ısterdı hersey daha farklı olsun buradan soyle 3 5 kısı daha sana yardım etmek adına rutbesı daha farklı yerlerde olsun olmadı emınımkı bazı nedenlerıde vardır bugune kadar bır kere haksız yere bırısıne ban verdıgını veyahut cızgınden uslubundan cıktıgını adaletsız davrandıgını gormedım bunun ıcın ben tebrık edıyorum . sonucta burası bır otomobıl forumu eksı sozlugun 1000 de bırı sayısında ınsan var ama bazıları kendı baslarına o farkı bertaraf ettırıp benım gıbı bır cok kısıyı canından bezdırdı. senın yapabıleceklerını bılıyorum cunku sende bır yere baglısın belırlı sorumluluklar ve prosedurler var kendı adıma yaptıgın ıslerden haberdar olmak gerekırse baska bır yerde daha bulusabılmek ısterım bunun adına ısteyen kısılere maıl gonderımını kabul edersen sevınırım en azından belırlı ınsanlar olarak kaybetmek ıstemedıgım deger verdıgım ınsanlardansın
Bak bu olayıda desteklemiyorum.
Ben 2006'dan 2012'ye kadar forum yönettim. Facebook, Twitter ve Whatsapp bütün forumları öldürdü. @alfhonso ile bu sabah konuştuk bu hususu. Bir konuşma ve paylaşım yapılacaksa mutlak suretle burada yapılmalı. Bende bizim yönetimin grubu var oraya gideyim, takipçileride bir yere topladık mı forumu kapatalım![]()
Teşekkür ederim öncelikle.
Ya benim üzüldüğüm nokta, o bezdiren insanlar şu anda kahkahayla bu konuyu okuyor. İstediğini de başardı artık yapacak bir şey yok. Giden gidecek, biz yeni insanlarla tanışacağız.
Moderatör alacağız ya, konuştuk durumu geçen gün.
Beni her zaman her yerden bulabilirsiniz, Facebook, Twitter, adsoyad@gmail.com![]()
sosyal medyam yok ama cevremdekı ınsanlardan takıp edecegıme emın olabılırsın ben tanıdıgıma tanıstıgıma bu forumun benı gercekten degerlı abılerım ablamlaTeşekkür ederim öncelikle.
Ya benim üzüldüğüm nokta, o bezdiren insanlar şu anda kahkahayla bu konuyu okuyor. İstediğini de başardı artık yapacak bir şey yok. Giden gidecek, biz yeni insanlarla tanışacağız.
Moderatör alacağız ya, konuştuk durumu geçen gün.
Beni her zaman her yerden bulabilirsiniz, Facebook, Twitter, adsoyad@gmail.com![]()
@Berkinka bana ban atmanı bile özlerim lan
Olm çok hüzünlü yazıyonuz sanki bir daha konuşamayacakmışız gibi forum kapı gibi duruyo yazmasanız bile girin ara sıra özel mesajlarınıza bakın yeter.
@pulusoglu ya dur ben işe falan başlayayım öyle git gidiyosan şimdi ben tek kalcam burda hakan da ise başlayacak o yine takılır buralarda ama sen niye gidiyonara sıra bende diyorum bırakıcam edicem falan diye ama bu temelli değil arada girer bi iki bi sey yazar çıkarım.
Zaten geyik başlığı da yalan olcak öyle goy goy yapacak bi yanı da olmayacak forumun.
Berkin sen de bırak bırakıyorsan ama ihmal etme yine görün buralarda yani ben görmek isterim şahsen.
sosyal medyam yok ama cevremdekı ınsanlardan takıp edecegıme emın olabılırsın ben tanıdıgıma tanıstıgıma bu forumun benı gercekten degerlı abılerım ablamlakardeslerımle tanıstırdıgı ıcın tesekkur ederım coguyla zaten ırtıbat halınde olacagım kacınılmaz olarak senıde kaydettım en azından lınk olarak umarım daha guzel ıslerde bu topluluk bır araya gelır
![]()