Aynen 918 çekti hemen hemde spiderSabiha yolunda 918 hördüm sarı renkli yerine onu aldı herhalde
Bütün sırrı bozdun yaFotoşok o
Orhan abi Türkiye'de nadir bulunan araçlar diye bir konu açıver de arşivinden biraz birşeyler görelimVeyron verelim?
Hadi len bi arşiv kolay kolay toplanmıyo bana özel o yılların emeğiOrhan abi Türkiye'de nadir bulunan araçlar diye bir konu açıver de arşivinden biraz birşeyler görelim![]()
Torununa bırakırsın sen ölünce bakar siler o :/Hadi len bi arşiv kolay kolay toplanmıyo bana özel o yılların emeği
DüşündürücüTorununa bırakırsın sen ölünce bakar siler o :/
Yok abi bana gelişi 918 nasıl 650s alayım p1den aşağısı kurtarmaz650S 675LT ve MP4 var olmaz mı?
Taze bitti ya gelirse ilk sana veririzYok abi bana gelişi 918 nasıl 650s alayım p1den aşağısı kurtarmaz
la ferrari direk formula1 den çıkmış gibi kers filan bi de v12 var ki beni benden alıyor ben olsam la ferrariyi seçerdim ama iyi müşteri buldu herhalde918 La ferrariden daha hızlı zaten, satıp daha iyisini almış.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
La ferraride beyaz mı alınır ya![]()
P1 var mı usta
ya ben bunu canlı gördüm çok seksi bi araba hasta oldum süperde bi sesi var ölünce cennete düşersek verirler herhalde bi tane