Borusan'dan Aldığı Aracı Ayıplı Olduğu İçin Yakıp Çekici İle Gezdirmek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gözükmüyormuş denedim şimdi de videoya gelen yorumlardan birinde boya/kaza durumu ile ilgili alengir olduğunu yazmış birisi. Ne kadar doğru ne kadar yanlış bi bilgim yok.
Eğer bu doğruysa, sanırım aracı alan eleman sadece borusan'ın yaptırmış olduğu ekspertiz neticesinde verdiği garantiye güvenip kendisi herhangi bir ekspertiz işleminde bulunmadı.

Abi inanamıyorum yani düşünüyorum da hayalimde böyle bir araba var. Güzel sözlerine kandık aldık diyelim sattık ne var ne yok hayallerimize uyduk aldık. Başıma bunlar gelse neler yaparım ya inanılmaz pahalı zaten araçlar insanların hayalleri ile oynuyorlar.
Düpedüz 'Kurumsal' dolandırıcılık bu eğer adamın yazdıkları doğruysa.

o nası bi grup ? :D
Otomobil grubu yanlış anlaşılmasın :)
Screenshot_2017-02-02-23-08-05-1.png

Şimdi bu araba piyasada tercih edilmiyormu. Motoru degistiyse bunun ne zarari olmuş. Zaten sifir yeni motor takilmamişmi. Turk milletin akil sağliğindan şuphe duyuyorum.
Bilmiyorum kişinin aldığı aracı. 28i gibi bir modelse pek tercih edilmiyor diğerlerine nazaran.
Türkiye'deki servis kalitesi belli abi şimdi onların ne kadar hassas montaj yaptığı meçhul ve büyük bir kaza sonucu motor değişimi olduysa sıkıntı :(

Bilmiyorum kişinin aldığı aracı. 28i gibi bir modelse pek tercih edilmiyor diğerlerine nazaran.
Türkiye'deki servis kalitesi belli abi şimdi onların ne kadar hassas montaj yaptığı meçhul ve büyük bir kaza sonucu motor değişimi olduysa sıkıntı :(
Yahu motor degistirmek ne kadar zor olabilirki. Tork konverterine gecirip hortum ve fişleri takmanin nesi zor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...