Aynı ben yakuşukluuu oww yerm yaw
Orda akademisyen annem ondanyeditepe çıkartması gördüm orada ?![]()
anaa benim orada okuyan çok arkadaşım var hangi bölümdeOrda akademisyen annem ondan.
Bu nasıl bir sayfa usta kafayı yedim sol şerit bomboş adam makas atıyor. Bi elde telefon bi elde direksiyon makas atan mı dersin, tek elle 150yle makas atan mı dersin. Bmw'yi audi'yi alan kendini schumacher sanıyor. Bunlara vereceksin odunu vereceksin odunuBağımlılık yaptı ya hahahah hak yerini buldu zuhahahah iyi oldu
@alfhonso @motorsinann @maximaorhan
https://www.instagram.com/p/BMoyCUjAe4E/
Pertingen şıtrayzee
vallahi haklısın mesela civarımda ulaşabileceğim ileri sürüş teknikleri akademilerini araştırdım ülkü yarış pisti var izmirde onun sahibi dersde veriyor şahsi fikrim gidip işi detaylarıyla öğrenmek sonra direksiyonun başına geçmek sonuçta kulaktan dolma şeyler ile kafaya göre eğlenmek insanların hayatını tehlikeye atmak yanlış bir çocuk otomobilin altında kalsa o canın vicdan azabnı nasıl verecekler bilemiyorum konun özü bu değildi ama nasıl getirdim bende anlamadımBu nasıl bir sayfa usta kafayı yedim sol şerit bomboş adam makas atıyor. Bi elde telefon bi elde direksiyon makas atan mı dersin, tek elle 150yle makas atan mı dersin. Bmw'yi audi'yi alan kendini schumacher sanıyor. Bunlara vereceksin odunu vereceksin odunu
Biliyorum yasak yanlış bir şey ama siyah BMW Mercedes tarzı bir arabam olsa çakar taktırmayı düşünürdüm, sonra böyle sığırların arkasına yaklaşıp iki öttürünce bak nasıl altına kaçırıp imana geliyorlar.Bu nasıl bir sayfa usta kafayı yedim sol şerit bomboş adam makas atıyor. Bi elde telefon bi elde direksiyon makas atan mı dersin, tek elle 150yle makas atan mı dersin. Bmw'yi audi'yi alan kendini schumacher sanıyor. Bunlara vereceksin odunu vereceksin odunu
Ben bilerek kacmiyorum hatta imkanim olursa sıkıstiriyorum. Hicbir devlet buyugu bendendaha ustte degil gostermelikte olsa kagit uzerinde halk seciyor. Cakar vs hic umrum degil fena tartismis oldugum zamanda var ama benim yol verecegim ambulans polis ve itfaiyedir.tabi boyle diyorumda en son cakarli akp plakali bir merso yaninda 3 tane daha zirhli geldiklerinde mazda cekil diye beni disari iten manevra sonucu el mecbur yoksa yaniBiliyorum yasak yanlış bir şey ama siyah BMW Mercedes tarzı bir arabam olsa çakar taktırmayı düşünürdüm, sonra böyle sığırların arkasına yaklaşıp iki öttürünce bak nasıl altına kaçırıp imana geliyorlar.
Yok yani ben trafikte kimseden yol isteyeceğimden değil böyle makas atan milletin üstüne kıran topaçları tırsıttırmak için şey ettim tabi benimki hayalBen bilerek kacmiyorum hatta imkanim olursa sıkıstiriyorum. Hicbir devlet buyugu bendendaha ustte degil gostermelikte olsa kagit uzerinde halk seciyor. Cakar vs hic umrum degil fena tartismis oldugum zamanda var ama benim yol verecegim ambulans polis ve itfaiyedir.tabi boyle diyorumda en son cakarli akp plakali bir merso yaninda 3 tane daha zirhli geldiklerinde mazda cekil diye beni disari iten manevra sonucu el mecbur yoksa yani![]()
vallahi ben sistemi anlamış değilim biz o hızların yarısıyla radar cezası yiyelim onlar kural tanımasın ne güzel ne bu kadar acele kuralsa herkese kuralBen bilerek kacmiyorum hatta imkanim olursa sıkıstiriyorum. Hicbir devlet buyugu bendendaha ustte degil gostermelikte olsa kagit uzerinde halk seciyor. Cakar vs hic umrum degil fena tartismis oldugum zamanda var ama benim yol verecegim ambulans polis ve itfaiyedir.tabi boyle diyorumda en son cakarli akp plakali bir merso yaninda 3 tane daha zirhli geldiklerinde mazda cekil diye beni disari iten manevra sonucu el mecbur yoksa yani![]()
Gastronomi bölümündeanaa benim orada okuyan çok arkadaşım var hangi bölümde![]()
Gastronomi bölümünde.
Anne güzel yapıyo yine ama babam çok daha güzel yapıyogastronomi ? yiyecek içecek ? senin nası boğaz düşkünü olduğun belli oldu![]()