Bunu görmüştüm zaten ama eski haber belki değişiklikler olmuştur diye sordum
İnşallah![]()
Seni de böyle görmek isteriz <3
![]()
Arkadan itiş olsun yetertabii hayaller böyle amerikan kasa fordlar ama gerçekler transiten baba ambulans modeli benim gözümde crafter
![]()
Sprinter lar otomatikmiş hatabii hayaller böyle amerikan kasa fordlar ama gerçekler transiten baba ambulans modeli benim gözümde crafter
![]()
adsdafdsfsdArkadan itiş olsun yeter![]()
aynen manüel sprinter yok şuan ambulans sektöründeSprinter lar otomatikmiş ha![]()
@gtepro bunu beğendi.tabii hayaller böyle amerikan kasa fordlar ama gerçekler transiten baba ambulans modeli benim gözümde crafter
![]()
Eyvallah baba eyvallah inadına VAG ulaaaannnn.tabii hayaller böyle amerikan kasa fordlar ama gerçekler transiten baba ambulans modeli benim gözümde crafter
![]()
Yok be abi hiç olmasın daha iyi çok kötü şanzımanı. Yeni Crafter'da da otomatik olacak. 8 ileri ZF koymuşlar hemde.Sprinter lar otomatikmiş ha![]()
galiba 5g-tronicaynen manüel sprinter yok şuan ambulans sektöründe![]()
Robotize otomatik diye biliyorum valla.galiba 5g-tronic
torsendir o abiYok be abi hiç olmasın daha iyi çok kötü şanzımanı. Yeni Crafter'da da otomatik olacak. 8 ileri ZF koymuşlar hemde.
Yok ZF 8 İleri hatta bizim tanıdık İspanyada yapılan lansmanda kullandı.torsendir o abi
aynen 5 ve 7 g tronic ler kullanılmış tork konvertörlüRobotize otomatik diye biliyorum valla.