alpkanakyol35 kullanıcısının son içeriği

  1. A

    HABER Porsche GT2 RS 'i Microsoft tanıttı!

    Haberi arabadan hizli geldi. Editörler calisiyor.
  2. A

    HABER Dodge Challenger SXT | TEST

    Gaza yüklenene kadar harika bir amerikan rüyasi, yüklendikten sonra araba bi anda 350Z ye dönüyor.
  3. A

    Mercedes GLA 45 AMG Test Sürüşü / Konfor ve Güç bir arada

    Tam bir anne roketi, gündüz isle geitsin gelsin, islerini halletsin. Gece alip roll a cikaralim. Sleeperlar arasinda yerini almali. Ikinci elde deger kaybettikten sonra tadindan yenmez. Video her zamanki gibi cv farki ve kalitesiyle olmus, eline saglik.
  4. A

    En Son Ne Aldınız?

    GoPro ya takmak icin hafiza karti aldim. Yeni modeli cikmis ama arasinda 10€ fark vardi, ama yazma okuma hizi cok farketmiyordu. 10€ de bir bilardo aksaminda gitti. Yaptigim testlerde 4K nin her türlüsünü cekebiliyordu Hero4 Black de...
  5. A

    Panpaların Masaüstü Duvar Kağıtları [Wallpaper]

    Otel parasi vermemek icin icinde 5 gün kaldigim kiralik aracimla Luxemburg da kayboldugum yerlerden bir kare. Yolun sonuydu,birinin bahcesinde biraz yaramaz u dönüsü yapmistim, Quattro olmamsina ragmen fena is cikarmadi.
  6. A

    Kullandığınız Otomobil Markasının Adının Aslında Ne Anlama Geldiğini Hiç Düşündünüz mü?

    demek ki ben de adini Kurucusunun soyadiyla birlikte yaristiklari tepeden alan arac görünümlü gecide biniyormusum
  7. A

    HABER Tesla Supercharger'ları Türkiye'ye geliyor!

    Su anda harika bir secenek olarak gözüküyor. Benzer fiyattaki araclarda parayi devlete degil arabaya verecek olmaniz gayet mantikli geliyor. Sessizligin lüksünü yasmak hem arac icindekilerin hem de disindakilerin hakki oldugunu düsünüyorum. Performans acisindan da alicisini güldürecegine süphe...
  8. A

    Türk Polisinin ilginc araclari

    Arkadasim bir keresinde Cesme otobaninda yüksek süratle giderken sivil bir 5 serisi (F10) tarafindan cevrildi. Ben de kendi gözümle de üstünde Otoyol Polisi yazan F10 gördüm. Sizin gördügünüz ne gibi degisik araclar var poliste ?
  9. A

    G30 5 Serisi inceledim

    Merhaba arkadaslar, subatta almanyada BMW 5 serisini incelerken video cektim. Ilginizi cekerse linkinden izleyebilirsiniz. Aracla ilgili sorularinizi alabilirim, video icin de yapici elestiriler bekliyorum.
  10. A

    HABER Düsseldorf'da dizel araçlar yasak

    Hoaydaa gidiyor mu güzelim E220 taksiler
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım