bizbuyudukandkirlendidunya kullanıcısının son içeriği

  1. bizbuyudukandkirlendidunya

    Geyik Başlığı 2

    Sonuçta sanatçı mutsuz, ben mutsuzum. Sarayda yaşasaydım mesela, 4 kişilik ailemi 35'ten 140 liraya bir oyuna götürsem hafta sonları, ayda 560 lira canımı acıtmazdı.
  2. bizbuyudukandkirlendidunya

    Geyik Başlığı 2

    Devlet vergi almaz olur biter :) Yatlara katamaranlara yapılan muhafiyet yapılır mesela. Bak yine düşündürüyorsunuz beni, istemiyorum bunu, bunu düşünmek zorunda değiliz. Gerçekten. Almıyorum zaten :D
  3. bizbuyudukandkirlendidunya

    Geyik Başlığı 2

    İşte hep bu düzgün yönetilememekten her türlü hesap kitap işini yapma zorunluluğunun sorumluluğu varmış gibi hissettiriyorlar bize. Nasıl söyleyeyim, gerçekten umrumda değil nasıl olacağı. Ama olacak. Olmalı. Onun için ordalar. Hangi gereksiz harcamayı kısarlar bilmem. Bilsem o işi yapardım. Şu...
  4. bizbuyudukandkirlendidunya

    Geyik Başlığı 2

    İşte o yüzden ortası bulunsa diyorum. Aklın yolu bir sonuçta. Hem sanatçılar emeğinin karşılığını bulsun hem de asgari ücret alan adam çocuğunun 2 günlük rızkını oraya gömerken eli titremesin.
  5. bizbuyudukandkirlendidunya

    Geyik Başlığı 2

    Ben onu bunu bilmem valla, aldığım hizmete bakarım. Laf aramızda devlet tiyatrosu kupkuru geçiyor. Özelde hem ünlü görüyosun hem dolu dolu geçiyor.
  6. bizbuyudukandkirlendidunya

    Aaandddd thee deeemooonnn. (challenger içerir)

    Başlığa bakıp And Amerika'dan Challenger videosu yükledi zannedenler :)
  7. bizbuyudukandkirlendidunya

    Geyik Başlığı 2

    Abbouv klişe geldi kaçın :eek: Pahalı olan arabalar değil, vergiler çok'a bağladın ya yine :) Kim ne kadar kâr ediyor bilmem ama olan hep vatandaşa oluyor.
  8. bizbuyudukandkirlendidunya

    Geyik Başlığı 2

    Devlet tiyatrosu 8 lira, Özel tiyatrolar minimum 30 lira. Biri az diğeri fahiş. Ortasını yapsanıza şunun kardeşim hepsine gidelim ne güzel.
  9. bizbuyudukandkirlendidunya

    Akaryakıt Fiyatları

    TOTAL'den mesaj geldi taze. Tüpçü demirören tüpçüleri de görmüş sonunda. ''10 Nisan 25 Mayıs arası kampanyaya katılan Total istasyonlarından 60 TL ve üzeri LPG alan herkese 6 TL bedava puan! Kampanya 3 defa puan kazanma hakkı ile sınırlıdır.'' 18 tl cepte. 1 porsiyon İskender yerim.
  10. bizbuyudukandkirlendidunya

    Geyik Başlığı 2

    Bi youtube kanalında yabancı veledin teki john deere'la videolar çekiyor, deli gibi de izlenip takip ediliyor. Buçuklu vites falan var makinada, sesi dehşet, kabin resmen lüks, bazen çift römorkla balya çekiyor, bazen tarla sürüyor. Bazen yanına bi veled daha gelip oturuyor. Tarladan yola...
  11. bizbuyudukandkirlendidunya

    2017 Renault Koleos fiyatları ortaya çıktı

    Talisman'la Megane'ı uzaktan ayırdetmek imkansız, yaklaştıkça heybetinden talisman olduğu anlaşılıyor. Suçlayamıyosun da çünkü Mercedes bile e ile c uzaktan aynı. Bunu yine en iyi BMW kotarıyor, bakınca heh 3, heh 5 diyosun direk.
  12. bizbuyudukandkirlendidunya

    Bugünkü Müziğiniz

    Kime dersen de, Aslında dersin kendine. Herkesin dilinde; Sonuçta söylemesi bedava.
  13. bizbuyudukandkirlendidunya

    2017 Renault Koleos fiyatları ortaya çıktı

    Kadjar Megane'ın, Koleos Talisman'ın yerden yükseği bildiğim kadarıyla. Kadjar tasarım dili olarak keçi sakallı far gruplarına yetişseydi o da koleos'un 1:2 ölçeklisi olurdu büyük ihtimalle.
  14. bizbuyudukandkirlendidunya

    Akaryakıt Fiyatları

    O da bişey bi yerde. Opet'in de Bkm Express ile ilk alım için tek seferlik 10 tl indirim kampanyası vardı ama baktım bitmiş. Şimdi burda belediye otobüslerinin olduğu büyük bi garaj var, otobüslerin ikmal yaptığı, orda PO istasyonunda devlet insiyatif kullanıp 15 kuruş falan ucuza veriyor...
  15. bizbuyudukandkirlendidunya

    Akaryakıt Fiyatları

    Bizim Bursa'da bizim eve 5 ve 10 km uzaklıktaki istasyonlarda vardı. Sonra kampanya uzayınca 2 km uzaklıktaki istasyona da geldi şansa. Telefon ekranında yakıt alınıyor yazısını görünce pompa dolana kadar sırıtıyosun falan, sinirinden değil de keyiften gülüyosun ilk defa :)
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım