Melih Eksi kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Skoda Superb Bi Xenon Far Ampülü (2015-2019)

    Herkese merhaba. 6. yılını dolduracak olan otomobilimin sağ far ampülünün ömrü doldu. d3s xenon far almayı düşünüyorum ama hem maliyetli hem de kaliteli bir marka öneriniz var mıdır? sağ-sol beraber mi değiştirmeliyim yoksa sadece sönen ampülü değiştirsem yeterli olur mu?
  2. M

    Yeni Volkswagen Passat İlk Görüntüleri

    olmamış. Daha farklı bir şey beklerdim. Tasarım sıkmaya başladı.
  3. M

    Ekşi’de gördüğüm Civic 1.6 i-DTEC DPF Sorunu başlığı

    geçen 6 yıl garanti reklamını görünce vaay be demiştim. demek ki içi boş bir garantiymiş. 6 bin km araçta nasıl bir kullanıcı hatası olabilir.
  4. M

    215 55 17 94w bu ebattaki en iyi lastik

    bilgi için teşekkür ederim. hayırlı bayramlar.
  5. M

    215 55 17 94w bu ebattaki en iyi lastik

    süper yol tutmasına gerek yok. viraj kasmıyoruz. güven versin yeter. sesiz olması önemli. fiyat aralığı 750-850 bandında.
  6. M

    215 55 17 94w bu ebattaki en iyi lastik

    araç 2015 superb. şu anda conti premium 5 var. değişme zamanı geldi. sizce hangi marka almalıyım. şimdiden teşekkürler
  7. M

    dolar 6 tl oldu herkesi alalım buraya kazanıyoruz savaşı!!

    hükümetin hataları da var ama türkiyeye karşı oynanan oyunu görmemek doğru olmaz. Her işte bir hayır vardır. Eğer dolar euro bu kadar artmasaydı ne çinle bu kadar haşır neşir olacaktık ne de rusya iran gibi ülkelerle yerli para kullanacaktık. Krizi daha atlatmadık ama atlatacağız. Eğer çin...
  8. M

    vag grubunun kullandığı motorlar hakkında

    vag grubu 1.4 tsi act 150 bg lik motoru neredeyse tüm araçlarında kullanıyor. sorum şu: audi a4 te kullandığı 1.4 tsi act 150 ile seat veya skoda da kullandığı motorun tüm parçaları aynı mı ?
  9. M

    Şu an ki piyasaya göre arabanızı ne kadara satardınız?

    Skoda superb style 1.4 tsi act 150 bg manuel. Standart style paketi değişti. 117 bin tl oldu. Bizim ki ilk gelen style paketten. Çizikler olsun sürtmeler olsun. Cam değişti. Front asisst değişti. Kaputta az yamulma vardı düzelttirdik. Arka tampona vurdular hala öyle duruyor. Ama dolu bir araba...
  10. M

    Haydi Fenerbahçe göster kendini. Çok yakında güneşli günler

    Haydi Fenerbahçe göster kendini. Çok yakında güneşli günler
  11. M

    hangi leon

    sanmıyorum ya. vag grubunun anahtarsız giriş çalıştırması bütün araçlarında aynı diye biliyorum. elinizi sürtüp kilitliyorsunuz.
  12. M

    hangi leon

    hocam sinan reiste demişti ama donanım listesinde gözükmüyor. sanırım gelen araçlar acc ve şerit takiple geldi. fiyatı aşağıda tutup öyle sattılar. aynısı superb ilk çıktığında da olmuştu.
  13. M

    hangi leon

    ben anahtarsız giriş çalıştırmaya hasta olduğum için xcellence derim.
  14. M

    Motor Freni Nedir? Nasıl Yapılır?

    yapılacak yerde yaparım. durmadan frene basıp balata kokusu alacağıma sıfır zararı olan bu işlemi yaparım. ben şu ana kadar motor freninden patlayan bir araba görmedim. faydaları büyük.
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım