OnurBOZKURT kullanıcısının son içeriği

  1. O

    DSG Bakımı?

    Merhaba. Arkadaşlar DSG nin7 ileri olanı bakımı var mı? Yağ değişimi oluyor mu? Bildiğim kadarıyla bunlarda yok. Ancak bazı kişi ve forumlar 60.000 de bir yapın diyor. Doğrusu nedir. Teşekkürler...
  2. O

    SKODA Yeti AUX girişi yok

    bu cihazın sıfırı 600 tl deniyor. Uygun mu? Bana biraz ucuz geldi. Bir de kamera uyumlu diyor satıcı.
  3. O

    SKODA Yeti AUX girişi yok

    Bende kolçak yok. Teşekkür ederim. Ama bu teyp'e aux için herhangi bir şey yapılamıyormuş.Komple değiştir dediler. Ama ben bu satıcılara inanmıyorum.
  4. O

    SKODA Yeti AUX girişi yok

    Transmitter lar frekansı karıştırıyor. uzun yolda kullanılabilir belki ama şehir içi sorun. Yine de teşekkür ederim.
  5. O

    SKODA Yeti AUX girişi yok

    Arkadaşlar evin 2. aracı SKOD YETİ . 2011 model. Orjinal teyp usb ve aux girişi yok. Önerilere açığım. Ne yapayım. Uyumlu bazı çin markaları var ama herkes şikayetçi.
  6. O

    Kararsızım......Yardım.....

    Mazda3 Reflex hayırlı olsun aldım. SKODA Yeti'mi satmadım. Kıyamadım. Sonuçta Yetim :) Herkese teşekkür ederim.
  7. O

    Kararsızım......Yardım.....

    :) maymun iştahı. Haklısınız. Ama galaride şu an hazır 3 araç var dı bunlarda dizel PowerSense ve Benzili olanlarıydı. Aklıma girdi satış elamanı.
  8. O

    Kararsızım......Yardım.....

    Teşekkürler. Bu öneriler çok yararlı oldu. Kar yağdı diye test sürüşüm yarına ertelendi. Yarın bu noktaları not alıp her birini deneyip buradan yazacağım. EYVALLAH.
  9. O

    Kararsızım......Yardım.....

    Harikasınız.
  10. O

    Kararsızım......Yardım.....

    Yılda 15.000 km yapıyorum rahatlıkla. Dizeli güçlü dediler benzinliye göre. Benimde aklımda bu nedenle dizel var (dı). Ama benzinli dizel arası fiyat farkı neredeyse 12.000 tl. Ben de Benzinli alacam sanırsam yarın arabayı test edeceğim her iki motor seçeneğini de. Hayırlısı artık.
  11. O

    Kararsızım......Yardım.....

    Teşekkür ederim. Bu saatte bile cevap yazıyorsunuz ya çok naziksiniz. Mazda alıyorum sanırsam. Aldığımda buradan yazarım.
  12. O

    Kararsızım......Yardım.....

    Çok sağolun. Mazda beni benden alıyor. YETİ ise çok keyifli bir araç. Her ortamda kullandım banamısın demedi. TSI ve DSG çok uyumlu . Mazda kullanan otomatik vitesinden memnun mu (performans anlamında)? Çünkü DSG harici (bmw ve mercedes hariç) şanzımanları sıkıcı buluyorum ve bu yüzden manuel...
  13. O

    Kararsızım......Yardım.....

    2. el almamaya yemin ettim. Az kazıklanmadım. Mazda 3 sıfırı boş olanı 75 gibi alsam mı? Evliyim çocuk yok henüz :) . Fikri olan ya da başka öneri de bulunacak olan var mı? Şu an YETİ 2011 kullanıyorum. 90 binde. Memnunum hatta sıfırını alayım tekrar dedim Skoda YETİ yi 2017 aralığında...
AdBlock Tespit Edildi!

OTOPARK.COM Forum'u Adblock ile kullanmanız bizi üzdü

Değerli ziyaretçimiz/üyemiz, OTOPARK.COM Forum ücretsiz bir oluşum olup, maliyetlerin karşılanması için reklamların yayınlanması gerekmektedir. Lütfen Adblock'u OTOPARK.COM'dan hariç tutunuz.

Tamam, AdBlock'u devre dışı bıraktım