Zodiac bot. Zor durumda kalınırsa şöyle 15 dakikalık bir yolculukla başka ülkeye geçiş için de birebir. Ülkenin bu ekonomik buhranında yanlış işleri içinde daha fazlasını düşünmek don kişotluktan ileri gitmez
Son düzenleme:
Ekli dosyayı görüntüle 35299
Alfa 156 sedan bir otomobil olsa da işlevselliği sadece arka koltuklara rahat inip binebilmekten ibaret. Kendisi daha çok coupe ruhlu bir otomobil, boşuna arka kapı kollarını gizlememişlerBu nedenle 2. otomobil olarak daha geniş hacimli ve işlevsel bir araç seçerdim. Bunun yanında sürüşünün keyifli olması, ruhu olması gibi kriterler ekleyince Subaru Forester'a yönelirdim. Boxer motoru ve simetrik 4 çeker sistemi ile hem asfaltta hem de arazide oldukça keyifli anlar yaşatacağı şüphesiz. Görseldeki araç tam benim zevkimi yansıtıyor.
belki fanatizm ama bence paranin alabildigi en guzel makina 911. eskisi de guzel yenisi de…911
Paranın yettiği kadar![]()
Alfa Romeomun yanına bir tane dizel clio . ALLAHIM NASİP ET BENZİNE PARA VERMEKTEN BATTIM
SDI nin "S" si sabırdan geliyor hem fikiriz bunda umarım. Ama bi SDI hiç fena olmaz bence.Focus mk3.5 1.5 TDCi Manuel Titanium+Sunroof+Xenon ilk arabam olsun isterdim,belki de olur zaman gösterecek.
Ya da Sprinter Ekstra Uzun alıp karavan yapmak isterdim
Bu aralar Polo Classic TDI'a da sardım,alıp motoru 150 beygir civarına çıkardık mı iyi sleeper olur
Veya SDI motor fanları olarak @diesel_s3 ile Polo'dan bozma olan Caddy alıp kahır çekmek ve sabrın ne denli önemli bir şey olduğunu idrak etmekte olabilir![]()
Sakin diyeyimMazda 2 Sport, fena yükseliyorum bu ufaklığa![]()
O zaman çok dikkatli kullanmak lazımSakin diyeyimmazda 3 sahibi iken 2 nin kazasini serviste gormustum. Dacia bile daha iyidir.