Herkese merhaba , mümkün olduğunca 130 bin tl üzerine çıkmadan bir araç almayı düşünüyorum.Araca göre bir miktar esneyebilirim fiyat konusunda. Kullanım koşulları çoğunlukla 2 kişi şehir içi 3-5 km kısa sürüşler. Ayda 500 km ortalamayı geçmeyecektir kullanımımız. En önemli kriterim klima olması , onun haricinde ekstra uğraş masraf çıkarmayacak donanımlar olsa da olur olmasa da. Şasede , podyede, direklerde ,tavanda vs işlem olan araç kesinlikle düşünmüyorum. Hatchback olmasını tercih ederim ama şart değil.
Özetlersek , kısa mesafe , az kullanılacak , klimalı bir araç arıyorum.Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kendi yaptığım araştırmada şartlarıma en uygun aracın palio olduğunu gördüm . Hatta şu aracın duruşunu vs beğendim (Palio 8v), klimasının çalışmasında bir sorun var sanırım onun haricinde benim aradığım şartları sağlıyor. 8 valf motoru olduğu için pek beğenilmiyor sanırım ama benim kullanımım için çok birşeyi etkileyeceğini düşünmüyorum.
Ekleme: Palio 1.2 8v hakkında tecrübesi olanlarda cevap verirse çok sevinirim.
Özetlersek , kısa mesafe , az kullanılacak , klimalı bir araç arıyorum.Varsa tavsiyelerinizi bekliyorum.
Kendi yaptığım araştırmada şartlarıma en uygun aracın palio olduğunu gördüm . Hatta şu aracın duruşunu vs beğendim (Palio 8v), klimasının çalışmasında bir sorun var sanırım onun haricinde benim aradığım şartları sağlıyor. 8 valf motoru olduğu için pek beğenilmiyor sanırım ama benim kullanımım için çok birşeyi etkileyeceğini düşünmüyorum.
Ekleme: Palio 1.2 8v hakkında tecrübesi olanlarda cevap verirse çok sevinirim.
Son düzenleme: