Herkese merhaba. İlk arabamı almak istiyorum. Başlıkta bahsettiğim miktarda bir araba olsun istiyorum. Az yaksın, sorun çıkarmasın, sanayi yüzü çok görmeyeyim(20 yaşlarında bir araba olacağından illaki sanayiye yolum düşecektir, bunun farkındayım). Forumda bu fiyat benzeri öneriler için konular açılmış ama önerilenlerden bulamadım.
Konuya gelecek olursak benim aklımda birkaç fikir araç var. Hangi araca ağırlık vermem lazım, ne gibi sorunları olur. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hidrolik direksiyon ve klima öncelikli. KM herşey olmasa da 150bin KM altı araçların daha az riskli olacağını düşünerekten 150bin KM altı bakıyorum.
Baktığım araçlar ise;
Fiat - Palio,Albea,Siena,Brava,Marea
Renault - R19,Clio
Dacia - Solenza
Opel - Corsa,Vectra
Hyundai - Accent
Bundan sonraki sayacaklarım ise pek güvenemediklerim;
Honda - Civic EG ve Euro (Canları aldıklarını düşünerekten pek pozitif bakmıyorum.)
BMW E30,E36 ve E34 kasaların M50 swap veya fabrika çıkışı M50 olanları
Citroen Saxo VTS
Fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Konuya gelecek olursak benim aklımda birkaç fikir araç var. Hangi araca ağırlık vermem lazım, ne gibi sorunları olur. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim. Hidrolik direksiyon ve klima öncelikli. KM herşey olmasa da 150bin KM altı araçların daha az riskli olacağını düşünerekten 150bin KM altı bakıyorum.
Baktığım araçlar ise;
Fiat - Palio,Albea,Siena,Brava,Marea
Renault - R19,Clio
Dacia - Solenza
Opel - Corsa,Vectra
Hyundai - Accent
Bundan sonraki sayacaklarım ise pek güvenemediklerim;
Honda - Civic EG ve Euro (Canları aldıklarını düşünerekten pek pozitif bakmıyorum.)
BMW E30,E36 ve E34 kasaların M50 swap veya fabrika çıkışı M50 olanları
Citroen Saxo VTS
Fikir verirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Son düzenleme: