88 Türkiye'de satılmıyor görebildiğim kadarıyla 86 H var. Onlarda da XL bulunuyormuş.galiba 88'di
aldığım gibi arabaya koydum da, 2 saate sizi bilgilendireceğim88 Türkiye'de satılmıyor görebildiğim kadarıyla 86 H var. Onlarda da XL bulunuyormuş.
Kaldı 1 saat 35 dakikaaldığım gibi arabaya koydum da, 2 saate sizi bilgilendireceğim![]()
Aynen öyle brom , hayırlı olsun tekrardan yanakların desenler falan güzel duruyor güle güle kullanEkli dosyayı görüntüle 5248686H, extra load yazıyormuş herhalde XL ibaresi o.
Michelinde direkt XL yazıyordu
bandın olduğu yerde xl ibaresi vardır belki :d , düsük bir ihtimalEkli dosyayı görüntüle 5248686H, extra load yazıyormuş herhalde XL ibaresi o.
Sağol abim teşekkür ederimAynen öyle brom , hayırlı olsun tekrardan yanakların desenler falan güzel duruyor güle güle kullan![]()
Diğerlerine de baktım da yok yabandın olduğu yerde xl ibaresi vardır belki :d , düsük bir ihtimal
Lastiklerin hepsi xl hayırlı olsun tekrardan kardeşimEkli dosyayı görüntüle 5248686H, extra load yazıyormuş herhalde XL ibaresi o.
Adamların da günahını aldıkLastiklerin hepsi xl hayırlı olsun tekrardan kardeşim
Kimse çakmamış abi tam tersi söylediğini ve bilerek öyle dediğiniHız endeksi ne peki
Evet, extra load=XL.Ekli dosyayı görüntüle 5248686H, extra load yazıyormuş herhalde XL ibaresi o.
continental ile karıştırmış olabilirim abi, piyasada goodyear'ı da almam sonucunda bridgestone harici baba markaların 4 mevsimlerini denemiş oldum.Evet, extra load=XL.
Bu arada, Michelin CrossClimate da da xl ibaresi yok extra load yazıyor.
Yok ya ben yanlış sordum ilkinde sadece yük endeksini sordum halbuki hız ve yük endeksi ne diye sormam lazımdı. Boşuna iki iş yaptırdımKimse çakmamış abi tam tersi söylediğini ve bilerek öyle dediğini
Bu arada hayırlı olsun, tekerinize taş değmesin.