Arkadaşlar uzun bir aradan sonra merhaba...
Aracım en son yatak sarma sorunuyla motoru sıfırdan yapmak zorunda kaldık. Güya motor sıfır diye satın aldık ama yağ pompa seviyesinin düşüklüğünden anlamalıydım.
Size en son yazdığımdan beri çok şeyler alındı takıldı değiştirildi. Artık daha içime sindi..Birkaç defa satma düşüncem oldu hatta ilana verdim.Ama iyiki de bende yatak sardı açıkçası vicdan azabı çekerdim. Aracı tamamladık bu seferde yüksek basınç sorunumuz oluştu.
Bunu da yağ pompa valfini daha yumuşak bir yayla değiştirerek çözdük ancak iş işten geçti yine tahmin ettiğimiz turbodan yağ kaçırma vakası başımıza geldi araçtan tatlı tatlı dumanları görünce turbonun yağ kaçırdığını gördüm bir akşam turboyu söktüm ve turbocuya verdim. Gövdede sıkıntı varmış ve uydurma bir şey yapmışlar eski sahipleri o yüzden yağ kaçırmış.Onu da hallettik ama daha takmadım.
Bu arada orijinal 2G jant buldum onları ankaradaki bir arkadaştan aldık ona da buradan teşekkür ediyorum. Para toparlayabilirsem jantların tamiri yapılacak ve mevcutlar sökülcek. Geçen gün lastiği söktüm bir de baktım jantlarımın orijinal EVO6-7 serisinin jantları olduğunu gördüm

) Sonunda arabadan yana şanslı çıktım.Enkei ve mitsubishi logolu bunları da satmayı düşünüyorum.
Aracın iç trimlerini yurtdışından buldum. Onları değiştircem ama öyle böyle bir trim olayı değil tüm plastiklerini değiştiriyorum.Daha temiz ve az kullanılmış..
Onları da musait olunca atarım..daha çok konu var anlatmadığım ama umarım artık rahatça binebilirim.Aracımı stok yapmak için uğraşıyorum ileride stoktan farklı olacak ama çok değil..SAFC II alıp biraz oynamalar yapmak istiyorum.Aracın stok pistonları ortalama 400 beygir e kadar destekliyormuş..Bana çok fazla bu rakamlar..
O yüzden 300 yetecektir diye düşünüyorum.