1992 Model RPS13 200SX

bu arada bitsin çekeriz tabii
Bi Alfa projesi bekleriz :)
images (1).jpeg

Matkap'a kalın bi delme ucu takıp açı vererek üzerindeki süngerleri kopardım. Dremel ile yapamadım matkap kolay ve ucuz bir çözüm.

Yapılır ama arabayı çok pisletirsin. Bu işlemden sonra macun çekilmesi lazım ondan sonra kalplanması veya boyanması gerek.Ekli dosyayı görüntüle 16860
Şimdi bizim taunusun göğsün üstü kolay sökülüyor. Söküp de yaparız sıkıntı olmaz. Ama tam olarak ne yaptığımızı anlamadım. Düz bir rengi yok göğsün damarlı deri gibi görünüyor. Zımpara macun boya mı yiyecek

İlk önce çatlakların olduğu yeri açman gerek dediğim metodla.
Sonra açılan yerleri zımpara ile temizleyip pürüssüzleştirceksin.
Açılan delikler macunla doldurulacak ve zımpara ile düzleştirilecek. Sonrası boyanacak ama ben dokulu boya yapamadığım için alkantra kapliyacağım.

Şu an genç olduğun için böyle düşünüyorsun,ileride stock bırakmadım diye pişman olabilirsin, sen orijinaline çevir sonra istersen kararını tam olarak verirsen o zaman istediğin gibi yaparsın.
Bu arada babaya çok selam, oğla bırakılacak en iyi arabadan(araba zaten iyi de) daha ziyade en iyi tutkuyu bırakmış anlaşılan kolaylıklar dilerim.:)

Şu an genç olduğun için böyle düşünüyorsun,ileride stock bırakmadım diye pişman olabilirsin, sen orijinaline çevir sonra istersen kararını tam olarak verirsen o zaman istediğin gibi yaparsın.
Bu arada babaya çok selam, oğla bırakılacak en iyi arabadan(araba zaten iyi de) daha ziyade en iyi tutkuyu bırakmış anlaşılan kolaylıklar dilerim.:)
Haklısın, teşekkür ederim.

Şimdi bizim taunusun göğsün üstü kolay sökülüyor. Söküp de yaparız sıkıntı olmaz. Ama tam olarak ne yaptığımızı anlamadım. Düz bir rengi yok göğsün damarlı deri gibi görünüyor. Zımpara macun boya mı yiyecek
Wheeler dealers tv serisinde bmw 8 serisi tamponunda plastik tamirini ayrıntılı anlatıyordu edd china.youtubede olması lazım
Bu arada ilgiyle izliyorum projeyi

13.40 tan sonra

Son düzenleme: