Sinan hocam size de artık gerekiyor bence şöyle ufak tefek projelere girişeceğiniz araçlar, videolarda da faydalarını görürsünüz diye düşünüyorum.Bir iki çıtlatsanız etrafa bulunur araç illaki.
bu arada bitsin çekeriz tabii
Sinan hocam size de artık gerekiyor bence şöyle ufak tefek projelere girişeceğiniz araçlar, videolarda da faydalarını görürsünüz diye düşünüyorum.Bir iki çıtlatsanız etrafa bulunur araç illaki.
Bu işlem nasıl yapılır? Göğüs sokmeden de yapılır mı
Yapılır ama arabayı çok pisletirsin. Bu işlemden sonra macun çekilmesi lazım ondan sonra kalplanması veya boyanması gerek.Bu işlem nasıl yapılır? Göğüs sokmeden de yapılır mı
Şimdi bizim taunusun göğsün üstü kolay sökülüyor. Söküp de yaparız sıkıntı olmaz. Ama tam olarak ne yaptığımızı anlamadım. Düz bir rengi yok göğsün damarlı deri gibi görünüyor. Zımpara macun boya mı yiyecekYapılır ama arabayı çok pisletirsin. Bu işlemden sonra macun çekilmesi lazım ondan sonra kalplanması veya boyanması gerek.Ekli dosyayı görüntüle 16860
Çok teşekkür ediyorum. Arabaya gerektiği değeri vereceğim.Japon otomobillerinin altın çağından beğendiğim bir model ve değerini bilecek bir sahibe denk gelmişe benziyor güle güle kullanın. Takipteyim.
Bu araba stock haliyle daha kıymetli. Ne kadar orijinaline sağdık bırakırsanız o kadar iyidir.Rocket Bunny mi yapsam stok mu bıraksam bilemedim. Önerilerinizi bekliyorum.
Type X de yapmak isterim açıkçası. Hem stock hem daha agresif.Bu araba stock haliyle daha kıymetli. Ne kadar orijinaline sağdık bırakırsanız o kadar iyidir.
Şu an genç olduğun için böyle düşünüyorsun,ileride stock bırakmadım diye pişman olabilirsin, sen orijinaline çevir sonra istersen kararını tam olarak verirsen o zaman istediğin gibi yaparsın.Ekli dosyayı görüntüle 16865
Böyle birşey.
Haklısın, teşekkür ederim.Şu an genç olduğun için böyle düşünüyorsun,ileride stock bırakmadım diye pişman olabilirsin, sen orijinaline çevir sonra istersen kararını tam olarak verirsen o zaman istediğin gibi yaparsın.
Bu arada babaya çok selam, oğla bırakılacak en iyi arabadan(araba zaten iyi de) daha ziyade en iyi tutkuyu bırakmış anlaşılan kolaylıklar dilerim.![]()
Wheeler dealers tv serisinde bmw 8 serisi tamponunda plastik tamirini ayrıntılı anlatıyordu edd china.youtubede olması lazımŞimdi bizim taunusun göğsün üstü kolay sökülüyor. Söküp de yaparız sıkıntı olmaz. Ama tam olarak ne yaptığımızı anlamadım. Düz bir rengi yok göğsün damarlı deri gibi görünüyor. Zımpara macun boya mı yiyecek
Almanız dileğiyle.15 sene önce falan hastasıydım bunların. Araba alacak yaşa gelince de daha mantıklı şeylere yöneliyor insan. Hala gönlümün yanında durur. Elime biraz para geçerse size kardeş
getirebiliriz belki![]()
Aynen, bende izlemiştim o bölümü. Çok benziyor işler birbirine.Wheeler dealers tv serisinde bmw 8 serisi tamponunda plastik tamirini ayrıntılı anlatıyordu edd china.youtubede olması lazım
Bu arada ilgiyle izliyorum projeyi