Tesekkurler aracin orjinal tum ekipmanlari duruyor pist icin hazirlandi su anda 4 aractan biriArkadaşınızın aracı da çok güzelmiş
Turkiyedeki 4 E90 Sedan M3 ten birisi olmalı .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Tesekkurler aracin orjinal tum ekipmanlari duruyor pist icin hazirlandi su anda 4 aractan biriArkadaşınızın aracı da çok güzelmiş
Turkiyedeki 4 E90 Sedan M3 ten birisi olmalı .
Lenovo A7000-a cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Trde bircok parcasi buluyor bulamadiklarimi yada extreme parcalari almanyadan parcacim yada borusan kanaliyla getirtiyorum stickerlari ebayden aldim alarm stickeri arabanin kendi orjinal stickeri kullanim klavuzunda duruyordu onu yapistirdimparçaları nerden temin ettiniz ? stickerlar çok hoş durmuş emeğinize sağlık.
Bu fotolar hep rusyada çekiliyor diye biliyordum valla hocam.
Hocam dürüst olmak gerekirse hanımefendinin ofislerdeki çöp kutularından hallice çizmelerini beğenmedim. Araba ise hanımefendiye göre çok daha sade ve etkileyici duruyor.
Hocam dürüst olmak gerekirse hanımefendinin ofislerdeki çöp kutularından hallice çizmelerini beğenmedim. Araba ise hanımefendiye göre çok daha sade ve etkileyici duruyor.
ben beğendim hocacım lütfen full hd fotoğraflarını da paylaşır mısınız? Masaüstümde görmek beni onurlandırır
O işin içinde Omarbahlol varsa abla olmasının hic önemi yok araba her türlü baskın olucak .ablalı ablasız güzel çekimler olucak yakında paddock detailingde komple uygulamadan sonra motor içi iç dış omarbahlol ile çekim yapıcaz
Size ozel bi paylasim yapicam can hocamin izini varsaben beğendim hocacım lütfen full hd fotoğraflarını da paylaşır mısınız? Masaüstümde görmek beni onurlandırır
Size ozel bi paylasim yapicam can hocamin izini varsa
ben cok binmiyorum arabaya ama çok polis çeviriyor arabayı genellikle arabaya bakmak için çeviriyorlar hiçbiri plakaya bakmıyorlar kaç model bide ne yakıyor diyorlarBu plaka yeni yönetmeliğe göre bir sorun yapıyor mu muayenede falan bir sıkıntı yaşarsanız bıraya yazar mısınız? Plakanın karakterlerinden bahsediyorum.