Ne yalan söyleyeyim sağdaki fabrikasyon jantlar çok daha güzel geldi gözüme. Gerçe fabrikasyon kapak olsa yine hoşuma gidecek o ayrı mesele
Ne yalan söyleyeyim sağdaki fabrikasyon jantlar çok daha güzel geldi gözüme. Gerçe fabrikasyon kapak olsa yine hoşuma gidecek o ayrı mesele
app plakalar sıkıntı oluyor diye bastırdım bi arkadaşım muamele işleri yapıyordu o bastırdı bildiğim kadarı ile artık tüm plakalar font olarak aynı şekilde bana orjinal plaka diye getirdiProblem olmaz ise bir sorum olacak,
Bildiğim kadarıyla plakaları yeni bastirdiniz app yerine. Baskı hoşuma gitti nerede bastırdınız acaba, kendi semtindeki klasik baskı pek hoş durmuyor.
teşekkür ederimHocam arabanızın maşallahı var. Süper görünüyor. Acaba Paddock Detail de yaptırdığınız işlemleri ve fiyatı yazabilmeniz mümkün müdür?
Ben genel olarak ne tuttuğunu merak ettiğim için sormuştum. Az çok fikir sahibi olma açısından. Cevabınız için teşekkürler.teşekkür ederim
araç önce çift kova yöntemi ile yıkandı
demir tozları temizlendi
kil ile temzlik yapıldı
menzerna marka ürünlerle çizik giderme hare giderme ve finishing işlemi yapıldı
daha sonra gteqnic ürünleri ile seramik koruma yapıldı
fiyat konusunda paddock ile görüşebilirsiniz instagram üzerinde iletişim bilgileri var