2. El Piyasasına Yorumlarınız

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AYD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Artıyor, artmaya da devam edecek gibi duruyor. :) Başka yorumlanacak bir tarafı yok, artıyor. :) Şarap mahzeni gibi ülkeyiz.

Doğruluğunu bilmiyorum, %99 doğru, bir haber aldım. Kasım ayında ÖTV düşecek diyorlar.

images

O corsaya 65 lira veren adamın aklına yanayım :D Doğru olduğuda tartışılır tabi ..

Ben bu ülkede yükselen bir şeyin düştüğünü daha görmedim. Araba fiyatları önce çok geliyor insanlara aradan 1 ay geçiyor yakınmalar başlıyor. Keşke geçen ay alsaydık diye.

Ben bu ülkede yükselen bir şeyin düştüğünü daha görmedim. Araba fiyatları önce çok geliyor insanlara aradan 1 ay geçiyor yakınmalar başlıyor. Keşke geçen ay alsaydık diye.

Valla keşkelerle neler kaçırdık bi bilsen :D Birde bizim millette şey var araca bakmaz etmez, satmaya kalktınmı öyle bi anlatırki araç fabrikadan yeni çıkmış :D birde görürsün araç üzerindeki hata vs. fiyattanda düşmez :D

Kendi aracımı iki sene önce aldım fiyatı x2’nin üstüne çıktı, iki ay önce mito’ya niyetlendim piyasası iki haftada 15 lira arttı. Düşecek diyende beklemeye devam etsin zararına zarar katar.. Olan hepimize oldu anlayan sayısı %1

Birde şimdi otomobil firmaları opsiyon olarak sunuyor birçok özelliği eskiden paket paketti hangisi fulse alırdım donanım sunmazdı para kazanma prensipleri iyice derinleşiyor.

Mevcut araç satıldığında hedeflenen alınacak modelin rakamı arttığı sürece maalesef bu şekilde artışlar devam edecektir. Bir de çivi çakmadan sırf ben o bu yazdı diye rakam uçuranlar var ki evlerden ırak.