Sabah kontak bastım almadı.Akü bitmiş. 500 tl yeni akü.
sat bunu sen
Sabah kontak bastım almadı.Akü bitmiş. 500 tl yeni akü.
Düşünüyorum yaparsam motor asla satmam psikolojisine girilir o zaman sen daha iyi bilirsin abiBi o kaldı...
Psikoloji sıkıntı, ama girince alışıyorsunDüşünüyorum yaparsam motor asla satmam psikolojisine girilir o zaman sen daha iyi bilirsin abi
Üstüne vereyim abi senin 3 vakte motor ister zatenPsikoloji sıkıntı, ama girince alışıyorsun
Merhaba, Oto Prestij İzmit'de mi acaba? Bende Stilo var, çoktandır kullanıyorum. Genel bir bakım yaptıracağım. Adapazarı'nda anlayan bir usta yok maalesef.Burası oto prestij ! Nerede görsem tanırım çok doğru bir tercih .
Dost tavsiyesiyle keşfettik , satana kadar da oraya götürdük Güner usta ve İbrahim usta iyi tanır . İtalyan bir aracım olsa yine ondan başkasına götürmem ..
Edit : Saçma sapan bir harekette bulunursanız benimde haberim olsun , @onemanband ne veriyorsa 500 fazlası
Gerçekten çok iyi bir yer. Bende tavsiye üzerine gitmiştim. Aracı aldığım gün yanlarında aldım soluğu, sonra günde sözleştik ve her şeyini en iyi şekilde hallettiler. Yine ufak tefek her şeyde onlara gittim ve satana kadar gitmeye devam edeceğim
Çok teşekkür ederim bu arada