Jantım daha kara geceden
Her ne kadar önem versem de, O.Z. Ultraleggera, orj Speedline vs. temel modeller dışında jant marka model repertuarım fazla değildir. Ama benim jantlardan bulursan tavsiye ederim. 4x98'e de uyduruluyor. Nitekim Palio'dan çıkmaydı. Markası Advanti Racing.Güzel, markalı bir jant istiyor gerisi nazar boncuğu. Çubuklu modeller özellikle yakışıyor bu tasarıma. Sonraki puntoların jant seçeneklerine de göz atabilirsin. Grande puntoyu most wanted dan da iyi biliriz. Günlük kullanım için ideal bir seçim olmuş. Kafa rahat kullanılır.
ortasına da bi doblo göbek tamam ya
Tam bundan bahsediyorum işteortasına da bi doblo göbek tamam ya
Hafif jant candır. Hele hele atmosferik araçta hissedilir derecede fark ediyor. Nasip olur da denk getirebilirsem bu yönde bir aksiyona daha girişeceğim.Her ne kadar önem versem de, O.Z. Ultraleggera, orj Speedline vs. temel modeller dışında jant marka model repertuarım fazla değildir. Ama benim jantlardan bulursan tavsiye ederim. 4x98'e de uyduruluyor. Nitekim Palio'dan çıkmaydı. Markası Advanti Racing.
Neden tavsiye ediyorum? Turunculuğundan değil, bronz renklisini de görmüştüm Jant'ın offseti çok tatlı bir kıvamda. İnce spacer varmış gibi iz genişliğini arttırıyor. Ek olarak 15" jant 5,5 kg. Bu da çok olumlu bir özellik. Sağlamlığını da arka tekeri 50-60 gibi bir hızla kaldırıma çarpıp test ettim :') . Olaydan sonra kontrol ettirdiğimde balansı sıfır çıkmıştı.
Abi gördüm, çekecektim ama acelem var diye çekemedim. Senin makina canlıda daha diri maşallah ya . Selamlar
aynı ben de markete koştururken çektim fotoğraflardan da iyi seninki de maşallahAbi gördüm, çekecektim ama acelem var diye çekemedim. Senin makina canlıda daha diri maşallah ya . Selamlar
offf bu neymiş be .
Siyah jant bana çekici gelmiyor hiç ya bence simli olmak kaydı ile gri veya füme olur, maddi olarak rahata çıkınca jantları satıp daha hafif bir jant arayışına da çıkılabilir diye düşünüyorum.offf bu neymiş be .
jantları siyah ya da füme mi yapsam diyorum, ne dersiniz?
jant değiştirirsem %99.9 orijinal fiat punto kapağı olacak ama fümeSiyah jant bana çekici gelmiyor hiç ya bence simli olmak kaydı ile gri veya füme olur, maddi olarak rahata çıkınca jantları satıp daha hafif bir jant arayışına da çıkılabilir diye düşünüyorum.
Yakışır, bence de güzel tercihjant değiştirirsem %99.9 orijinal fiat punto kapağı olacak ama füme
lastik alırken babaya da ufaktan çıtlatacağımYakışır, bence de güzel tercih
göbek kısmı uyuyosa renolar da 4x100, puntolar da italyan olduğundan 4x100 olması lazımHayırlı olsun. Kazasız - belasız
Jant olarak @S.Asil 'e katılıyor ve arttırıyorum.
Bijon aralığı nasıl uydurulur bilmiyorum ama bunlar epey hoşuma gidiyor TE37 mübarek
Ekli dosyayı görüntüle 45531
Epey güzel örnekler var